BAŞKAN ÜSTÜN MEDİÇAL PARK HASTANELER GURUBU İLE ANLAŞTI 

Haber : Ömer Altıntaş www.trabzonhaber24.com 

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün , Medical Park Hastaneler Grubu ile imzaladığı sözleşme ile personeline sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilme imkanı sundu."
Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ve Medical Park Yetkilileri arasında Sürmene Belediye Başkanlığında gerçeklşen Sözleşme töreninde Sürmene  Belediyesinde çalışıpta Medical Park Hizmetlerinden daha ucuza daha sağlıklı güzel hizmet almak için imza töreni düzenlendi.

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'ün girişimleri sonucu yapılan anlaşmanın ardından, Sürmene Belediyesi’nde imza töreni düzenlendi. İmza törenine Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Medical Park Karadeniz Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Tülay Hazaroğlu katıldı.

Törende konuşan Başkan Üstün; "Allah inşallah hiçbir çalışanımızı hastanelere muhtaç etmez. Ama hastalık da yaşamımızın bir parçası. Sağlık hizmetine hepimizin ihtiyacı var. Yaptığımız bu protokolle personelimize sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanma imkânı sunuyoruz. İnşallah hayırlı olur. Temennimiz inşallah hiçbir çalışanımızın buna ihtiyaç duymaz. Bize bu imkânı sunan Medical park Hastanelerimizin sahiplerine, yöneticilerine ve Kurumsal Pazarlama Sorumlumuz Tülay Hanıma teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.