Ak Parti İl Kadın Kolları'ndan Kan Bağışı

 

AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanlığı, Kızılay Haftası kapsamında kan bağışında bulundu.

AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanlığı bünyesinde bulunan Sosyal Politikalar birimi tarafından Kızılay Haftası dolayısıyla Trabzon'da kan bağışı kampanyası düzenlendi.Kampanya Kızılay Trabzon Bölge Müdürü Dr.Dila Baran gözetiminde oldu. Kan Bağışı Kampanyasına Trabzon Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Başkanı Melek Çakır ve arkadaşları,Karadeniz Özel Eğitim Merkezî Okul Aile Birligi ile ANADER Trabzon Kadın Kolları'da destek verdi. 

Kampanya kapsamında, Trabzon 15 Temmuz Şehitler Parkı'ında bulunan Kızılay Kan Bağışı istasyonuna gelen partililer, burada form doldurarak kan bağışında bulundu.

AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen , kan bağışında bulunduktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk Kızılayının artık uluslararası çapta faaliyet gösteren bir kuruluş olduğunu söyledi. 

Her insan için acil kana ihtiyaç olabileceğine değinen Sürmen, "Kan vererek hayat kurtaralım. Kan vermek zinde tutar. Hepimizin her an acil kana ihtiyacı olabilir. Biz herkesi kan vermeye davet ediyoruz." dedi. 

Sürmen, düzenledikleri kampanya kapsamında başta kadın kolları üyeleri olmak üzere, tüm partililerin kan bağışı kampanyasına katkı vermeye çalışacağını sözlerine ekledi.Sürmen ayrıca kan Bağışı Kampanyasına destek veren Trabzon Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Başkanı Melek Çakır ve ANADER Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Havva Yetimoğlu Demir'e kampanyaya verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Etkinlik bitiminde Trabzon Kızılay Bölge Müdürü Dr.Dila Baran Ak Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen ve kampanyaya destek veren Trabzon Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Başkanı Melek Çakır ve arkadaşları,Karadeniz Özel Eğitim Merkezî Okul Aile Birliği ile ANADER Trabzon Kadın Kolları Başkanı Havva Yetimoğlu Demir'e teşekkür etti.