Son olarak Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Yavuz Çakıroğlu ile sonrasında Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün de Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Muhammet Yıldırım ile birlikte, 7M Hastanesi’ni ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular. Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özkurt ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘Ülkemize bölgemize ve şehrimize sağlık alanında en kaliteli hizmeti vermek adına güzel bir sağlık tesisini hizmete açmanın gururunu yaşıyoruz. Gerek kadrosu, gerek fiziksel yeterliliği gerekse de tedavi hizmetlerinde kullanılmak üzere temin ettiğimiz son teknoloji cihazlarımız ile alanımızda en iyi olmak üzere yola çıktık.  Ve gördük ki tedavi için bizlere müracat eden misafirlerimiz her manada bizlere inandı ve güvendiler. Binlerce hastaya kısa sürede şifa olunmasına aracı olduk. Temennimiz kimsenin hasta olmaması ama hedefimiz hastalık başa geldiğinde Trabzon’a en iyi tedavi hizmetlerini sunmak. Bu manada bizleri ziyaret eden Sağlık İl Müdürümüz Sayın Hakın Usta, Sürmene Belediye Başkanımız Rahmi Üstün’ün güzel dilekleri bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bu övgüler sorumluluğumuzuda aynı oranda arttırmaktadır. Kendilerine zahmet edip bizlere zaman ayırdıkları için teşekkür ederim’ ifadelerini kullandı.
 
USTA: BÖLGE İÇİN ŞANS
Trabzon’un Karadeniz bölgesi ve komşu ülkeler için sağlık yönünden büyük bir merkez olduğuna dikkat çeken Sağlık İl Müdür Hakan Usta, ''Böylesine zor bir dönemde Trabzon’a kazandırılan 3. özel hastanemizi ziyaret ettik. Gerçekten her konuda takdire şayan işler yapmışlar. Yönetim kurulunu hekim ve çalışan kadrosunu tebrik ediyorum. Şehrimize bölgemize ve ülkemize güzel hizmetler vereceklerinden şüphem yoktur. Tekrar hayırlı olsun diyorum’’ dedi.
 
ÜSTÜN: SAĞLIĞA YATIRIM ÖNEMLİ
Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün böylesine güzel bir sağlık tesisini Trabzon’a kazandırdıkları için 7M Hastanesi yönetim kuruluna ve tüm çalışanlarına teşekkür ederek ''Gerçekten tüm dünyanın zor bir süreçten geçtiği böylesine ağır bir dönemde önemli oranda yatırım yaparak böylesine özel sağlık alanında tam donanımlı bir kurumu Trabzon'a kazandıran yatırımcılarımıza teşekkür ediyorum. Kısa sürede isminden söz ettiren hastanemizin başarılı hizmetlerinin devamını diliyorum’ ifadelerini kullandı.