Ortahisar Belediyesinin yeni döneminin ilk meclis toplantısı yapıldı. Meclisi belediye başkanı Ahmet Kaya, yönetti. Meclisin birinci başkan vekili, ikinci başkan vekili, katip üyeleri, encümen üyeleri ile komisyon üyelerinin seçimi görüşüldü. Meclisin en genç üyeleri olan Onur Sungur ile Ali Ekber meclisin katip üyesi oldu. 

I M G 3041
HAYRILI OLSUN

Belediye başkanı Ahmet Kaya, “31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk meclis toplantımızı yapmak üzere buluştuk. Onur ve gururluyum. Tüm heşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Belediye meclis üyesi adaylarımızı tebrik ediyor, üstün başarılar diliyorum. Yeni dönemin ilk meclisi hayırlı uğurlu olsun” dedi. 
I M G 3016
I M G 3047

Ortahisar Belediye Meclisinin yeni dönem ilk oturumuna CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak,CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz ve çok sayıda misafir takip etti . 
I M G 3015
AHMET KAYA "ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

Kaya, “Bu güzel şehir 2018 yılında beni milletvekili seçti. Trabzon’umuzun temsilcisi olarak beni Ankara’ya gitti. Trabzon ve Trabzonspor sevdalısı olarak sizleri temsil etmeye çalıştım. Tüm hemşehrilerimizin derdine derman olmaya çalıştım. Şehrimizin güzel insanları Ortahisar belediye başkanı olma onurunu verdiler. Kapısı ve gönlü açık anlayışıyla çalışarak, tüm herkesin hizmetinde olacağız. Adalet, liyakat ve ehliyeti esas alarak çok çalışacağız. Allah mahcup etmesin” ifadelerine yer verdi. 
I M G 3039

ŞİMDİ ÇALIŞMA ZAMANI

Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü: “Seçimler geride kaldı. Şimdi çalışma zamanı. Yapacak çok işimiz, yürüyecek uzun yolumuz var. kaybedecek zamanımız yok. Söz verdiğimiz projeleri yapma aşamasına geleceğiz. Hepimizin özleyip hayalini kurduğu Ortahisar’ı el ele vererek, daha iyi bir ilçe haline getireceğiz. Hepimizin önceliği Ortahisar’dır. Her Trabzonlu gibi hepimiz devlet, millet sevdalısıyız. Siyasetin aramıza girmesine izin vermeyeceğiz. Trabzon’umuzun raylı sistemler ve metro ile buluştuğu dönemler olsun istiyoruz. Heyecanımız yüksek, yapacağımız işler için sabırsızlanıyoruz.”

MARKA İLÇE OLACAĞIZ

Kaya, “Yola çıkarken parti rozetlerimizi çıkardık. Halka hizmet anlayışı ile yol yürüdük. Milletimizin hayır duasını alarak gönüllerde yer yapacağız. Kimseye ayrımcılık yapmayacağız. Her mahallemiz eşit, adil hizmet alacak. Aklın ve bilimin yol göstericiliğinde adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile çalışacağız. Bireysel değil toplum Çıkarlarını gözeteceğiz. Ortahisar’ımızı Türkiye’nin marka ilçelerinden olma gayretinde olacağız” ifadelerine yer verdi.

Başkan Genç Söz Vermişti; Trabzon'da çağrı merkezi krizi çözüldü! 350 çalışana müjde! Başkan Genç Söz Vermişti; Trabzon'da çağrı merkezi krizi çözüldü! 350 çalışana müjde!

I M G 3007
TRABZON AYAĞA KALKACAK

Kaya, “Gururumuz Trabzonspor’umuz, süper ligdedir. Güzel şehrimiz Trabzon hangi ligdedir. Trabzon’umuzu sürekli kan kaybetmiş, sürekli geriye gitmiştir. Trabzon’umuzu hep birlikte eski güzel günlerine dönecektir. Trabzon ayağa kalkacaksa başrolü Ortahisar belediyesi üstlenecektir” dedi.

I M G 2980I M G 2977I M G 2967I M G 3029I M G 2965I M G 2964I M G 2962I M G 2956I M G 2949I M G 2952

Editör: Ömer Altıntaş