BATMAZ: “YEPYENİ BİR ORTAHİSAR İNŞA ETMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Yerel Seçimlerin ardından ilçe yönetimi ve mahalle başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda, seçim değerlendirmesi yapıldı, yeni dönemde yapılacak çalışmalar ele alındı.

Eb7656Df 5Fbe 4Dd5 9204 Af6Bace757F0

“BU TARİHİ BAŞARININ İSİMSİZ KAHRAMANLARI SİZLERSİNİZ”

Toplantının açılışında ilçe örgütüne teşekkür eden Başkan Batmaz, “Seçimde üstün bir gayret ve çok özverili çalışmalar yaptınız. Bunun neticesinde Ortahisar’da büyük bir başarı elde ettik, tarih yazdık. Bu başarının mimarları, isimsiz kahramanları sizlersiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Seçimlerin geride kaldığını ve artık çok daha fazla çalışılması gereken bir döneme girildiğini kaydeden Başkan Batmaz, şöyle konuştu:

Başkan Kaya, turizm şehri Trabzon’a yakışmayan görüntülere dikkat çekti Başkan Kaya, turizm şehri Trabzon’a yakışmayan görüntülere dikkat çekti

"SEÇİM YARIŞINI BÜYÜK BİR BAŞARIYLA TAMAMLADIK"

“Türkiye’de olduğu gibi Ortahisar’da da tarih yazdık. Seçmenlerimiz, partimize, adayımıza büyük bir destek verdi. Tarihi bir başarı elde ettik. 'Mart’ın sonu bahar' demiştik, hem Türkiye'ye hem de Ortahisar’ımıza baharı getirdik. Değerli Başkanımız Ahmet Kaya ve Meclis Üyelerimize sahip çıkan, destek veren bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum.”  

“YEPYENİ BİR ORTAHİSAR İNŞA ETMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

“Seçim artık geride kaldı. Halkımız rekor bir oyla Ortahisar Belediyesi’ni bize teslim etti. Şimdi omuzlarımızdaki yük daha da ağırlaştı. Artık halkımız bizden başarılı hizmetler bekliyor. Hep birlikte, el ele, bütün gücümüzle Ortahisar için, Trabzon için çalışacağız. Ortahisar’ımızı daha planlı, daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz. Bugünden itibaren yepyeni bir Ortahisar’ı inşa etmek için çalışacağız.”

“VERDİĞİMİZ SÖZLERİN HEPSİNİ YERİNE GETİRECEĞİZ”

“Halkımız CHP'nin sosyal ve halkçı belediyeciliğine sahip çıktı, bize önemli bir sorumluluk yükledi. Bu sorumluluğun bilincinde olarak 5 yıl boyunca çok çalışmamız gerekiyor. Verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Başkanımız Sayın Ahmet Kaya’nın öncülüğünde, kimseyi ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden, hangi partiye oy veriyor olursa olsun, artık herkesin hizmetinde olacak ve başarılı bir belediyecilik örneği ortaya koyacağız.”

Editör: Haber Merkezi