AKÇAABAT’TA 8 MART KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

Çebi’den 23 Nisan mesajı Çebi’den 23 Nisan mesajı

2348Cc22 7667 44Bf 9B30 830E960711E8

Düzenlenen yarışmada, kadınlar kıyasıya mücadele etti; doyasıya eğlendi. 

İlçe genelindeki kadınların yoğun ilgi gösterdiği Kuyu Yarışmasında birinci Feyza Karpuz, ikinci Sevim Buyukolurken Hatice Şahinkaya ise üçüncü oldu. 
A9C73A58 5F38 472A 93Ce D6386D46Cc03

BAŞKAN EKİM KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

8 Mart Kadınlar Günü vesilesiyle düzenlenen programa; AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı eski Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve çok sayıda kadın katıldı. 
5De324Ab 2C6D 403C 94C0 96Aeae0Cc474

Düzenlenen programa yoğun ilgi gösteren kadınlara teşekkür eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Başkan Ekim, “Hoşgörü, sevgi ve fedakarlığı temsil eden kadınlarımız, geleceğin teminatı toplumun temel taşlarıdır. Bir toplumun gelişme düzeyinin en önemli göstergeleri özgüvenli, üretime katılan ve bilgi düzeyi yüksek kadınlardır. Güçlü nesillere ve aile yapısına, toplum yaşamının ayrılmaz parçası olan kadınlar tarafından yön verilmektedir. Onların hayatın her alanında daha etkin rol alması, hak ettiği değeri görmesi ve yaşamımızda daha fazla söz sahibi olması için toplumun her ferdine görev düşmektedir. Kadınlarımıza sunulan imkanlarınarttırılması; toplum geleceğinin garantisidir. Akçaabat Belediyesi olarak; kadınlarımıza başta ekonomi, spor, sanat ve eğitim olmak üzere her alanda destek vermekten gurur duyuyor; başta tüm şehit anneleri ve eşleri, kendi anneciğim ve eşim olmak üzere her zaman yanımızda olan tüm fedakarkadınlarımızın  8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Düzenlediğimiz programa katılan tüm hanım kardeşlerimize teşekkür ediyor; dereceye girenleri tebrik ediyorum." Dedi.

Editör: Haber Merkezi