Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili ve komisyon üyeleri belli oldu! Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili ve komisyon üyeleri belli oldu!

Öncelikle kendisine şunu hatırlatmak isterim. Bir ilçe belediye başkanının görevi bulunduğu ilçenin sorunlarını çözmek ve halkına hizmet etmektir. Of'un bunca sorunu varken onlarla ilgileneceğinize ana muhalefet partisinin genel başkanına laf yetiştirmeye çalışıyorsunuz. Vatandaşımız Cumhuriyet tarihinin en ağır ekonomik sorunlarıyla boğuşuyor.   Ülkemiz sığınmacı deposuna döndü. Gençlerimiz gelecek kaygısıyla ülkeyi terk ediyor, köylü perişan, esnafımız iflasın eşiğinde, emeklileri canından bezdirdiniz bunları neden konuşmuyorsunuz.

10 yıldır belediye başkanısınız bugüne kadar basında ya da sokakta hiç bir başarınızın veya projenizin konuşulduğunu görmedik duymadık ama her sıkıştığınızda ya CHP'ye veya genel başkanına saldırmakla başarısızlığınızı kapatmaya çalıştığınızı bizler biliyoruz. Eminim ki bu açıklamanızdan sonra temayül yoklamasından kesin birinci çıkarsınız sayın başkan.

  Mustafa BAK

​​​​​​CHP TRABZON İL BAŞKANI

Editör: Haber Merkezi