20 Mart Çarşamba günü Genel Başkanımız Sayın Özgür ÖZEL’in katılımıyla gerçekleştirmiş olduğumuz halk buluşmasına halkımızın göstermiş olduğu büyük ilgi için hepsine yürekten teşekkürlerimizi sunuyorum. Ramazan ayı olması, hafta içi olması ve erken saatte yapılmış olmasına karşın bunların hiçbirini bahane etmeyerek alanı dolduran binlerce vatandaşımızın sesine tercüman olduğumuz için Genel Başkanımız Özgür Özel’e de Trabzon halkı adına ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.

0632B158 0106 493A B893 906C876642Af

Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak geçmişten bugüne her zaman halkımızın yanında ve “Kimsesizlerin Kimsesi” olmaya gayret ediyoruz. Ama görüyoruz ki birileri bundan oldukça rahatsız olmuş. Görünen o ki AKP’nin il başkanı Sezgin Mumcu’yu şimdiden bir telaş almış, hezeyan içinde açıklamalarına şahit oluyoruz. Açıklamalarına bakılırsa o da alanda imiş ama “Güneş Gözlüğü” takmış olacak ki o kadar kalabalıktan onu fark edememişiz. Ama en azından halkın içinde olması da onun için bir başarıdır. 

Evet “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” Halk ekonomik yönden Cumhuriyet tarihinin en kötü dönemini yaşıyor ama sizin keyfiniz yerinde. Trabzon her geçen gün kan kaybediyor ama sizin umurunuzda değil. Trabzon bölgenin en düşük yatırım alan ili durumunda ama halkın yoksulluğu belli ki sizleri hiç ilgilendirmiyor. İnsanları açlık sınırında yaşamaya mahkum ettiniz. Sizin için Varsa Yoksa kendi iktidarınız, kendi ikbaliniz. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili ve komisyon üyeleri belli oldu! Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili ve komisyon üyeleri belli oldu!

Kaybettiğinizi sizde görüyorsunuz, son çırpınışlarınızın nedeni bu olsa gerek. Trabzon halkı 31 Mart günü size sandıkta gerekli cevabı verecektir.22 yıllık bir iktidar vatandaşa vaat de bulunmaz, iş yapar. Siz bizlere laf yetiştirirken bile ülke tarihin en yüksek faiz yüküyle rekor kırdı sayın başkan. Bu ayıp da size yeter. 

Editör: Haber Merkezi