SÜRMENE GENÇLİK KOMİTESİ SÜRMENE BELEDİYESİ’Nİ KINADI


Sürmene Belediyesi'nden ve hiç bir kamu kuruluşundan bir yardım almaksızın düzenlemiş olduğumuz Sürmene Gençlik Şöleni konserimiz Mısır’da yapılan Müslüman kardeşlerimizin katliamına dikkat çekmek ve protesto etmek amacıyla Sürmene Gençlik Komitesi ve www.trabzonhaber24.com Yönetimi tarafından yapılan toplantı sonucu iptal edilmiştir.


Daha ileri bir tarihte yapılmak üzere iptal edilen şölen hiçbir kişi ve kurumun baskısı olmaksızın tarafımızdan iptal edilmiştir. Sürmene Belediyesi ve diğer il ve ilçe belediyelerine vermiş olduğumuz iptal anonsları zamanında yapılıp, insanlar uyarılmıştır fakat Sürmene Belediyesi vermiş olduğumuz şölen iptal anonsunun metnini değiştirerek, konseri kendileri düzenlemiş gibi anonsun sonuna da Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta ismini eklemişlerdir. Bu anons Sürmene Gençlik Komitesi ve www.trabzonhaber24.com ‘un bilgisi dışında olup, anlayacağınız üzere Sürmene’de anonsların belediye tarafından yapılması üzerine bu şölene tek bir katkıda bulunmamalarına rağmen anonsu ve şöleni belediye adına kendilerine mâl etme çabası içerisine girmişlerdir. Halbuki söylediğimiz üzere Sürmene Belediyesi’nin yapmış olduğumuz Sürmene Gençlik Şölen’ine maddi veya manevi hiçbir katkısı olmamıştır.


Ayrıca daha önce kendi emeğimizle yaptırmış olduğumuz ve şehrin dört bir tarafına asmış olduğumuz insert ve afişler bir gece yarısı belediye personeli tarafından oldukları yerden kaldırılıp imha edilmiştir. Sürmene Belediyesi en başından beri bu festivale karşı olup hiç yanımızda olmamıştır.


Sürmene Gençlik Şöleni’ne katkıda bulunun kişi ve şirketlere Sürmene Gençlik Komitesi ve www.trabzonhaber24.com Ailesi olarak teşekkürü borç biliriz.