Mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabatlıların nefes alabileceği, verimli ve kaliteli vakit geçirebilecekleri alanları çoğaltacak. Akçaabat’ta yine ilklere imza atacak olan Başkan Ekim, Türkiye’nin ilk plajlı Millet Bahçesini Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği halinde Akçaabat’a kazandıracak.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili ve komisyon üyeleri belli oldu! Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili ve komisyon üyeleri belli oldu!

5Ed99Ebd 0B96 4895 89B6 97Bea0De8148

Akçaabat’ın batı tarafında plajların yoğun olarak kullanıldığını, şehrin doğusundaki vatandaşların da bulundukları muhite yakın bir plaj istediklerini dile getiren Başkan Ekim, “Hemşehrilerimiz ister biz yaparız. Yeni dönemde Trabzon Büyükşehir Belediyemizle iş birliği halinde hemşehrilerimizin isteklerini yerine getireceğiz. İlçemizin batı kısmında Mersin, Akçakale, Salacık ve Darıca bölgelerinde plajlarımız mevcut ve buralarda yaz aylarında yoğun kullanım mevcut. Söğütlü sahilinde kısmen de olsa plajlar mevcut ve yeni dönemde bu bölgede de plaj düzenlememiz olacak. Fakat Yıldızlı Mahallemizde plaj konusunda eksiklik yaşanıyordu. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Ahmet Metin Genç ile yaptığımız istişareler sonucunda bu bölgemiz de fonksiyonel bir plaj kazandıracağız. Yapacak olduğumuz bu çalışma ile bir ilke daha imza atmış olacağız. Plaj ve millet bahçeleri birçok ilimizde var. Ama ikisi bir arada içerisinde plaj barındıran millet bahçesini ilk defa Akçaabat’ta hayata geçirmiş olacağız. Böylece Akçaabat’ımızın hemen hemen sahile yakın birçok mahallesinde denize girme alanı sağlanmış olacak. Akçaabat’ımızı ve Akçaabatlılarımız için daima en iyisini yapma gayretindeyiz. Hemşehrilerimizin destekleriyle yeni dönemde Akçaabat’ımıza kazandıracağımız projelerle birlikte şehrimiz şahlanacak.” Dedi

Editör: Haber Merkezi