Trabzon Üniversitesi Rehberlik Bölümü öğrencilerinden oluşan 15 kişilik ekip, çevre temizliğine dikkat çekmek için Söğütlü Sahili’nde çöp topladılar. 
Cd0A35C0 516F 4366 9441 8Bdc07C14Ee3

Farkındalık yaratmak isteyen öğrencilere tam destek olan Akçaabat Belediyesi, çöp toplamak isteyen öğrencilere ekipman temininde bulundu. 
B4880D51 07Ca 4C49 8254 1B1Ef9065786

Ülkü Ocakları’ndan 19 Mayıs’ta Anlamlı Etkinlik Ülkü Ocakları’ndan 19 Mayıs’ta Anlamlı Etkinlik

GELECEK NESİLLERE BIRAKILACAK EN GÜZEL MİRAS TEMİZ BİR ÇEVREDİR

Trabzon Üniversitesi öğrencilerinin çevre duyarlılığını takdir eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, öğrencilerin gerçekleştirdiği etkinlikle ilgili şu ifadeleri kullandı; “Toplum bilinci ve sorumluluk duygusu kişinin ilk önce kendine olan saygısı ile başlar. Yaşamsal alanların korunması, doğaya ve yeşilliğe sahip çıkılması ve çevre temizliğinin önemi tüm insanlığın sorumluluğudur. Yaşadığımız çevrenin temizliği bütün canlılar açısından çok önemlidir. Zararlı ve bilinçsiz artıklar doğanın dengesini bozuyor hatta bütün canlıların hayatlarını tehlikeye atıyor. Çevre temizliğine duyarlı bir belediye olarak Trabzon Üniversitesi Rehberlik Bölümü öğrencilerinin yapmış olduğu çevre temizlik hareketini takdir ediyor; farkındalık yarattıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Unutmayalım ki temiz bir çevre temiz bir gelecek demektir. Evlatlarımıza ve gelecek nesillere bırakabileceğimiz en güzel miras temiz bir çevre ve yaşanılası bir doğadır. Tüm hemşehrilerimin çevre temizliği konusunda hassasiyet göstermesini temenni ediyorum.” 

Editör: Haber Merkezi