Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor’un forma kampanyasına dev destekte bulundu.

I M G 4257-1

Trabzonspor’da Başkan Ertuğrul Doğan’ın önderliğinde başlatılan yeni sezon forma kampanyasında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç tarafından 10 bin 061 forma satın alınarak dev destekte bulunuldu.


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor’a forma kampanyasına katılımı ile yaklaşık 20 milyon TL’lik katkıda bulundu.

Başkan Genç’in Trabzonspor için forma desteğini açıklaması ise sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından ücretin nasıl ödeneceğine yönelik polemikler oluşturulmasına neden oldu.

Trabzonspor’a her fırsatta desteğini açıklayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Biz Trabzonspor’a gönül vermiş bir taraftarız. Her şeyden önce bunu partili olmakla veya belediye başkanı olmakla değerlendirmemek lazım. Takımına sevdalı bir başkanım ve takımımızın forma Challenge kampanyasına da katkıda bulunmak istedim. 10.061 adet forma alımı gerçekleştireceğiz bu formalarımızı belediye sportif faaliyetlerimizde eğitim odaklı faaliyetlerimizde gençlerimizle buluşturacağız. Kesinlikle belediyenin kasasından bir TL çıkmadan Trabzonsporumuza ödemeyi gerçekleştireceğiz. Sponsorlarla birlikte takım arkadaşlarımızla birlikte bu bütçeli oluşturacağız. Burada amaç takımımıza destek olmak bu kampanyaya ilgi çekmek, herkes bağcıyı dövmeye çalışıyor kimse üzüm yemenin peşinde değil. Bırakın Trabzonsporumuz üzüm yesin bu kampanya büyüsün yani benim bu kampanyada bu formaları belediye kasasından alacak olduğumu düşünmek kadar aciz içinde olan kişiler olması üzüntü verici. Kesinlikle belediyenin kasasından bir TL Kullanmayız zaten kullanamayız."

Editör: Ömer Altıntaş