Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Trabzon'da 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel Etkinliğe imza attı . 
I M G 5337

I M G 5322

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu iş birliğinde düzenlenen söyleşi, TTSO Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

I M G 5357

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, yaptığı konuşmada Türk kadınının çok güçlü ve girişimci olduğunu söyledi.

I M G 5333

Çelebi, kadınların iş hayatında daha da ön plana çıkması gerektiğine işaret ederek, bu doğrultuda yaptıkları çalışmaları katılımcılarla paylaştı.Çelebi Kazakistan’da Türk kadınları bu sorunu aşmış çok etkili iş hayatında . Çelebi kendisinin  de personel alırken bayan personel istihdam etmekte olduğunu ifade etti . I M G 5317

Trabzon İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ahsen Aydın, kadınların iş hayatına katılmasının ekonomik ve sosyal açıdan sürdürülebilirlikte önem taşıdığını vurguladı.Ahsen Aydın 8 Mart 2024 tarihinde Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Kadınlarla El Ele Horonu Dik Oyna etkinliğine katılmaya davet etti. Aydın, Trabzon ve çevre il ilçelerde yaşamakta olan kadın erkek herkesi Günis rekorlar kitabına girmek için horon halkasına davet etti. 
I M G 5318

Başkan Ahsen Aydın, kadınların sosyal ve iş hayatına daha fazla dahil olmalarının toplumsal eşitlikle sağlanabileceğinin altını çizerek, "Bu eşitliğin sağlanabilmesi, kadının ve erkeğin kafasındaki ön yargıları değiştirerek, kız çocuklarını eğiterek, toplumun her bir kademesinde yer edinmesini sağlayarak mümkün olacaktır." dedi.Aydın çocuklarıma bu konuda güzel örnek teşkil ettiğini ifade etti. 
I M G 5411
Toplantıya Ali Osman Ulusoy Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Emriye Hülya Ulusoy’da katılarak kızı Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TTSO Trabzon İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ahsen Aydın’ı yalnız bırakmadı .

Bolu Dağı Tüneli Uzatılıyor Bolu Dağı Tüneli Uzatılıyor

I M G 5372

TOBB Sermaye Piyasaları Meclis Üyesi ve KOTEDER Yönetim Kurulu Başkanı Nalan Erkarakaş ile Koruncuk Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Neslihan Açıkgöz'ün de sunum yaptığı toplantı, konuşmacılara plaket takdimi ile sona erdi.

I M G 5367

I M G 5357I M G 5320F549Abbb 2330 4A9F 9Bd8 9Cf486F3F920

I M G 5366I M G 5411I M G 5409I M G 5407I M G 5369I M G 5366

Editör: Ömer Altıntaş