GÜÇLÜ KADRO KURULUYOR
Gelecek sezonda TFF 3.Lig’de mücadele edecek olan Trabzon temsilcisi Sebat Gençlikspor, Cemil Kalkışım başkanlığın kongreye gitmiş ve yönetimini yenilemişti. Kongrenin ardından gelecek sezon kadro kurma anlamında kollarını sıvayan Kırmızı-Beyazlılar, Trabzonspor ile yapılan işbirliği protokolü neticesinde Trabzonspor’dan 7 oyuncu ile sözleşme imzaladı. Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde Sebat Gençlikspor, ilk transferlerini gerçekleştirmiş oldu.

detail-photo-fancybox-1

GELİŞİMLERİ TAKİP EDİLECEK

Sebat Gençlikspor, genç futbolcular Ali Alperen Çelik, Caner Uzun, Emir Uzun, Gökdeniz Kazaz, Hakan Aydın, Muhammed Mustafa Pınarcı ve Veysel Sönmezsoy’u kadrosuna kattı. İmza törenine Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Sebat Gençlikspor Başkanı Cemil Kalkışım’ın katıldığı imza töreninde, Sebat Gençlikspor’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Derviş Köz, Sebat Gençlikspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Alemdar ve Sebat Gençlikspor Yönetim Kurulu üyeleri yer aldı.

BJELİCA İZLEYECEK

Zeyyat Kafkas, Sebat Gençlikspor’a transfer olan genç futbolcuların gelişimlerinin Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica tarafından takip edileceğini belirtti. Sebat Gençlikspor Başkanı Cemil Kalkışım ise transfer edilen genç oyunculara en üst seviyede ilgi gösterileceğini ifade etti. Derviş Köz ise sürecin yakından takipçisi olacağına vurgu yaptı. Yapılan konuşmaların ardından oyuncular kendileri için hazırlanan sözleşmelere imza attılar.

Editör: Muharrem Altıntaş