Maç sonrası teknik direktör Nenad Bjelica açıklamalarda bulundu.

Ligin 5.haftasında Trabzonspor, Beşiktaş’ı kendi evinde 3-0’lık skorla devirdi. Karşılaşma sonrası teknik direktör IMG_2206-1 açıklamalarda bulundu.
Bjelica şu ifadelere yer verdi:

“Her alanda kazandığımız bir maç olduğunu söylenebilir.Maçın tamamını domine eden taraftık. Daha büyüdüğümüzü çıkardığımızı görebiliyorsunuz. Beşiktaş gibi rakibe oynadık. Rakibimize fırsat dahi vermeden maçı bitirdik. Savunma kısmında geliştiğimizi görebiliyoruz. Taraftarlarımızı aslında söyleyecek söz bulamıyorum. Maçtan öncede maç sırasında inanılmaz destek vardı. Bize pay sahibi oldular. Oyuncularımı kutlamak istiyorum. Herkesi kutlamak istiyorum. Değişikliklerle ilgili olarak Abdülkadir Ömür ilk yarısında kasık bölgesinde ağrısı vardı. Risk almak istemedik. Dolayısıyla o yüzden çıkardık. Paul maç devam ederken bilek tarafında ağrı hissetti. Devam etmek istedi. Ancak ikinci yarıda ağrı hissedince bizde oyundan aldık”

“Kamp döneminde sıkı çalıştık. Alışık olmayan bir durumdu. Oyuncuların alışması gerek bir durumdu. Son maçlarda fizik dominasyonunu görebiliyorsunuz.Kalite ve yetenek olarak gayet iyi maçlar çıkardık. Son 2-3 haftada aramıza katılan yüksek yetenekli youncularla birlikte kadromuz genişledi. Oyuncuları seçme şansımız olduğumuzu ifade edebilirim. Limitli oynadığımız maçlar vardı. Saka toyuncular vardı. Başka türlü sebeplerden limitli maçlar vardı. Katılan bütünü oyuncularla birlikte daha iyi oyuncularımız var”

“Kenarda maçı bende oynuyorum. Oyuncularla birlikteyim. Duygumu ve enerjimi hissedebilmesi adına bende kanerda duygularımı saklamadan devam ediyorum. Üzerinizde bir baskı var. Sizde bu baskıyı kaldırabilmek için mücadele ediyorsunuz. İçeride oynadığınız 3 gol galibiyetin habericisidir. Bu yüzden duygu patlaması yaşayabilirsiniz. Bende gol atınca nasıl sevindiğimi görebildi taraftarlarımız”

Editör: Muharrem Altıntaş