Fransa'nın Dreux kentinde korkunç bir olayda katledilen Trabzon'un Arsin ilçesi nüfusuna kayıtlı Fransa'da yaşayan Çağla Dereli ve iki çocuğunun cenazeleri Trabzon'a getirilerek  Öğle namazına müteakip Arsin Merkez Ulu Camii nde kalınarak  Işıklı mahallesi aile kabristanlığında defin edildiler . 
97c5ad60-d2a7-4dd4-8610-5e1f183cfe1b
Cenaze Törenine Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Arsin Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy ,STK Temsilcileri ve ilçenin ileri gelenleri ile vatandaşlar katıldı .

IMG_7960

OLAYI HATIRLAYALIM 

Evde, Dereli ve kızı Selinay ve oğlu Ata'yı kanlar içinde hareketsiz bulan kişi, durumu Fransız polis ekiplerine haber verdi. İhbarla adrese gelen ekiplerin incelemelerinde, anne ve 2 çocuğunun bıçaklanarak hayatlarını kaybettiği belirlendi. 
2f2b9a57-0a5b-427d-9028-9a52b7273f07
Anne ve iki çocuğunun cenazeleri, otopsi için Dreux kentindeki hastane morguna götürüldü. Cenazelerin otopsi sonrası defnedilmek üzere Trabzon'un Arsin ilçesi Işıklı Mahallesi'ne getirileceği öğrenildi.
ESKİ KOCASI GÖZALTINDA
Öte yandan olayla ilgili başlatılan soruşturmada Çağla Dereli'nin bir süre önce boşandığı işitme ve konuşma engelli Trabzonlu eski eşi Y.K., gözaltına alındı.

Editör: Muharrem Altıntaş