*CUMHUR İTTİFAKI’NA ARSİN’DEN BÜYÜK DESTEK*

533E2F23 Bd09 47F5 99B2 718040C9D8F0

Cumhur İttifakının Arsin mitingi büyük bir coşku ve kalabalıkla gerçekleşti. Mitinge Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Vehbi Koç ve Yılmaz Büyükaydın, önceki dönem AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Cumhur İttifakı AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı İbrahim Küçük, AK Parti ve MHP’nin il ve ilçe yöneticileri, kurucular, meclis üyesi adaylar ve yüzlerce vatandaş katıldı.
I M G 1020

*CUMHURBAŞKANIMIZ TRABZON’UMUZA AYRI DEĞER VERİR*
Mitingde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ve Arsin Belediye Başkan adayı İbrahim Küçük’e destek isteyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’a ayrı değer verdiğini söyledi. 
I M G 0952

Başkan Kaya, Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısına Katıldı Başkan Kaya, Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısına Katıldı

Bakan Uraloğlu, şu açıklamaları yaptı “Cumhurbaşkanı’mızın Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’umuza, Arsin’imize verdiği değeri hepimiz biliyoruz gerçekten. Bütün Türkiye’deki sonuçları takip ederken Trabzon’u mutlaka ayrı bir takip eder. Trabzon’a mutlaka ayrı bir değer verir. Onun yol arkadaşları arasında birçok Trabzonlu kardeşimiz, arkadaşımız oldu. Hep beraber olduk, daha yakın olan arkadaşlarımız oldu. Bizde şimdi bu görevle beraber bütün 81 ile olduğu gibi Trabzon’umuza da, Arsin’imize de inşallah önümüzdeki süreçte çok daha hizmet edeceğiz.”

560E79C9 Df98 4075 9872 8193C7916E51

*YOL KONUSUNU GÜNDEMİMİZDEN ÇIKARACAĞIZ*
“2003-2004 yılında Trabzon’da görev yaptım. Şu sahil yolu geçebiliyor muyduk oradan? Cumhurbaşkanımız geldi, hızlandırdı yolu bitirdik. Yolları Samsun’dan Sarp’a kadar bitirdik. Tertemiz oldu. En ufak bir sıkıntısı yok. Şimdi Arsin’de lazım olanlar var. Ben biliyorum. Bir Atayurt yolumuz vardı. Ben önceki görevimde de gelmiş bakmıştım defaatle bakmıştım. Orada çalışmalarımız sanki biraz yavaşladı. Bir ikmal ihalesi yapmamız gerekiyor. İnşallah önümüzdeki ay ikmal ihalesini yaparak yolumuza devam ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Şimdi dediler ki yukarıya doğru da Santa yolu var. Burayı da karayolları ağına al. Dedim ki şöyle yapalım. Büyükşehir ile beraber karayolları iş birliğiyle beraber o Santa’ya kadar olan yolu da bitirelim. Bu da hayırlı uğurlu olsun. Onun haricinde bizim grup yollarımız var, mahalle yollarımız var köy yollarımız var. Biz Arsin Belediyemizle, büyükşehir belediyemizle karşılıklı ve yine Karayollarımızla, Ulaştırma Bakanlığımızla paslaşacağız. Şu yol konusunu Allah’ın izniyle 5 yıllık süreçte sizin gündeminizden çıkaracağız. Bu da hayırlı uğurlu olsun”

2E8Cd4B7 F7Cc 49Ec Bf92 97Efb042Ef15

*ARSİN’İMİZE KENT MEYDANI İNŞA EDECEĞİZ*
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ise Arsin’e güzel bir kent meydanı yapacaklarını müjdeledi. Başkan Genç, 22 senedir Arsin’e, Trabzon’a ve hatta Türkiye’ye güzel hizmetler yaptıklarını söyleyen Genç, “Şimdi yeni bir hizmet döneminin arifesindeyiz. Allah nasip ederse yeni dönemde Büyükşehir Belediye Başkanınız olarak bu güzel topraklarımıza en güzel hizmetleri vermeye devam edeceğiz. Arsin’imizde yalnız değiliz. Cumhur ittifakıyız. Güçlüyüz. Programımıza teşrif eden bakanlarımızla, milletvekillerimizle, İl Başkanlarımızla, İlçe Başkanlarımızla güçlü bir kadroyuz. Hizmetin adı AK Parti Belediyeciliğidir. İnşallah yeni dönemde de tanıdığımız, bildiğimiz Arsin’imize, bu güzel topraklarımıza aynı anlayışla hizmet etmeye devam edeceğiz. Bunun için gücümüz var. Kararlılığımız var. İrademiz var. İnşallah yeni dönemde de hem Arsin için hem Büyükşehir için 2 tane genç başkan var. İbrahim kardeşimle el ele vereceğiz hizmet edeceğiz. Su sorunlarımız var. Beton, asfalt, yol sorunlarımız var. Hepsini biliyoruz. Şu anda bulunduğumuz alanı güzel bir kent meydanı olarak Arsin’imize kazandıracağız inşallah. Kapalı Pazar Yerimiz, otoparkımız, sahilimiz Arsin’e daha çok yakışacak. Arsin için ne yaparsak azdır, ama ne yaparsak yakışır.” dedi.

Editör: Ömer Altıntaş