Batmaz “Yepyeni Bir Ortahisar İnşa Etmek İçin Çalışacağız” Batmaz “Yepyeni Bir Ortahisar İnşa Etmek İçin Çalışacağız”

EĞİTİM TOPLANTISI DÜZENLENDİ
31 Mart Pazar günü yapılacak mahalli idareler yerel seçimlerinde görev alacak sandık görevlilerine yönelik eğitim toplantısı düzenlendi. 
F6F3Cdfe 2Eef 456E A679 Af44Ad0Cd277
31 MART ÖNEMLİ
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi,  31 Mart’ta kullanılacak her oyun AK hizmetlerin devamı için büyük önem taşıdığını söyledi.
MESELEMİZ HALKA HİZMET 
Çebi, "Allah'ın iziyle 31 Mart'taki mahalli idareler seçimlerinden de alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum. Bizim meselemiz ülkemizi hak ettiği konuma yükseltme meselesidir. 31 Mart bize bu anlamda güç verecektir, kuvvet verecektir, destek olacaktır." dedi. 
SANDIK MİLLİ İRADENİN TECELLİGAHI
Belediyecilikte AK Parti'nin önüne geçebilecek bir yerel yönetim vizyonunun henüz ortaya koyulmadığını ifade eden Çebi, şunları kaydetti: "AK Parti belediyecilik vizyonunun devamı için 
Önümüzde yeni bir seçim var. Hemşehrilerimiz sandık başına giderek oy kullanacak. 
DEMOKRASİNİN KALBİ
Sandık, demokrasinin kalbidir. Sandık, milletin iradesinin tecelligâhıdır. Sandığa sahip çıkmak, demokrasiye olan bağlılığımızın en somut ifadesidir. Teşkilatlarımız ve sandık görevlilerimizle birlikte sandıklara, halkımızın iradesine sahip çıkacağız. Kimsenin oyunda gözümüz yok. Tek derdimiz halkın iradesinin sandıklara yansımasıdır. Bu nedenle mevzi savunur gibi sandıklara sahip çılacağız."

Editör: Haber Merkezi