İKİ GÜNDE 6 SKM AÇILIŞI

Enerji Çalışanları Sendikası Doğu Karadeniz Şubesi Trabzon 'da açıldı Enerji Çalışanları Sendikası Doğu Karadeniz Şubesi Trabzon 'da açıldı

Ff273446 A8F4 4Ed6 Bdc7 5Acbaf2B0550
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı tarafından Çukurçayır, Konaklar, Pelitli, Gazipaşa, Karşıya ve Hacıkasım seçim koordinasyon merkezinin açılışı yoğun bir katılımla yapıldı. 
VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, seçim koordinasyon merkezlerinin açılışına gösterilen ilgiye teşekkür ederek “Aziz hemşehrilerimizin gösterdikleri ilgi ve destek, bizlere güç veriyor, daha 
güçlü bir şekilde şehrimize hizmet etme azmimiz artıyor. Belediye başkan adaylarımızla birlikte milletimizin teveccühüne layık olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Çıktığımız bu yolda aziz hemşehrilerimizin desteğiyle büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Ortahisar’ımız için daha çok çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. 
84694Fee F7A8 4652 9Ac4 B962292B9E22
HİZMET ETME VESİLESİ
Çebi, 31 Mart seçimleri ülkemizin geleceğinin belirleneceği bir seçimdir, diyerek “Bizler, AK Parti olarak, bu kutlu davada hizmet etme azmi ve kararlılığıyla yola çıktık. Çünkü bizim için siyaset sadece bir makam yarışı değil, milletimize hizmet etme yolunda bir vesiledir.” şeklinde konuştu. 
İŞİMİZ DE GÜCÜMÜZ DE MİLLET
Çebi şöyle devam etti: “Bizim işimiz de gücümüz de milletimiz. AK Parti demek önce memleket demektir. Vatana ve millete hizmet etmek demektir. AK Parti bir duruşun ifadesidir. AK Parti ezelden ebede yürüyen bir davanın adıdır. AK Parti mazlumdan yana olan zalimin karşısında elif gibi dimdik duran bir hareketin adıdır. 
0Fa65B0F D51E 4890 Aefa 89C345888B3A
DURUŞUMUZ BELLİ
Biz Devletimize ve bayrağımıza sevdalıyız. Bir şehri ihya ederken o şehrin insanının gönlünü kazanmayı esas biliriz. Sadece seçime odaklanan değil, gönüllere odaklanan bir anlayıştır, bizim duruşumuz.”

74Caeae5 4148 4327 96D6 E80D8E228A51
AK BELEDİYECİLİK DEVAM EDECEK
Yeni bir seçimin arifesinde girdikleri ilk seçim gibi çalıştıklarını vurgulayan Çebi sözlerini şu şekilde tamamladı: “AK Parti, 100 yılda yapılamayacakları 20 yıla sığdırdı. AK Parti olarak önümüzde daha yürünecek yol, yapılacak nice işlerimiz, hayata geçecek projelerimiz ve gerçekleştirilecek onlarca, yüzlerce, binlerce hayalimiz var. Biliyoruz ve inanıyoruz ki; 31 Mart'ta, Belediye Başkan Adayımız Ergin Aydın’la Ortahisar’ımızda AK Parti Belediyeciliği devam edecektir.”

Editör: Haber Merkezi