Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için Aydın'a geldi. Çıldır Havalimanına inen Bakan Uraloğlu'nu Aydın Valiliği önünde Trabzonlu Aydın Vslisi Hüseyin Aksoy ve Efe kıyafeti giyen çocuklar karşıladı. Bakan Uraloğlu'na öğrenciler çiçek takdim etti. Çocuklara hediye veren ve fotoğraf çekilen Bakan Uraloğlu, protokol ile selamlaştıktan sonra Aydın Vsliliği anı defterini imzaladı. Uraloğlu'na Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş ve Ömer Özmen eşlik etti.

IMG_9860

Uraloğlu, 12.30’da AK Parti Aydın İl Başkanlığı’nı, 13.30’da da MHP Aydın İl Başkanlığı’nı ziyaret ettikten sonra, saat: 15.00’de Aydın- Denizli Otoyolu Şantiyesinde brifing alıp basın açıklaması gerçekleştirecek.

IMG_9856

Uraloğlu ve beraberindeki heyet otoyol şantiyesindeki öğle yemeğinin ardından Nazilli’ye geçecek. Uzun Çarşı’daki esnaf ziyaretinin ardından saat: 17.30’da Nazilli Belediye Başkanlığı’na geçip Başkan Kürşat Engin Özcan'dan ilçenin son durumu hakkında bilgi alması bekleniyor.

IMG_9858IMG_9859IMG_9857

Editör: Muharrem Altıntaş