AKÇAABAT’TA ‘EN BÜYÜK HABER’ SAHNEDE

E38C964C 79F3 4E16 A0C4 F466D19E6F8C

Ahmet Mercan’ın yazıp Volkan Derman’ın yönettiği ve İnegöl Belediyesi Şehir Tiyatrosunun sahnelediği ‘En Büyük Haber’ adlı tiyatro oyunu beğeniyle izlendi. 

İZLEYİCİDEN TAM NOT ALDI

Akçaabatlı tiyatro severlerden tam not alan “En Büyük Haber” adlı tiyatro oyunu, izleyiciler tarafından pür dikkat izlendi. Kimi zaman güldüren kimi zaman da düşündüren oyun, büyük beğeni topladı.

Trabzon’un Sınırlarını Aştılar Trabzon’un Sınırlarını Aştılar

Oyunda, iflas etmiş bir fabrikatör olan Muhsin’in hikayesi izleyiciye aktarılıyor. Haciz ve davaların etkisinden uzaklaştırmak için kızı ve karısını memlekete yollayan Muhsin, kendisi de fakir bir semtte tek oda bir ofis tutup işlerine devam etmeye çalışır. Arkadaş bildikleri kişiler işleri bozulunca ondan uzaklaşır ve onu bir başına bırakırlar. Fabrika müdürü İlyas ve çaycı Hayri ise her şeye rağmen Muhsin’i yalnız bırakmazlar. Muhsin derin bunalımdan intihar ederek kurtulmayı planlar, tüm denemelere rağmen başaramaz. Bir gün Muhsin’in köylüsü olduklarını iddia eden Sefer ve Rasim ofisi ziyaret ederler. Ve Rasim ile Sefer gece ofiste bulunan kasayı soymak için harekete geçerler. Kahramanların içinde bulunduğu durum çarpıcı bir dille anlatılır. 
492C802E 9558 4D8F B450 A20210D6514C

Tiyatro günleri ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Bu yıl 11.’sini düzenlediğimiz Erol Günaydın Tiyatro Günleri, tiyatro sever hemşehrilerimiz tarafından yoğun bir ilgiyle takip ediliyor. Kültür ve sanat şehri Akçaabat’ımızda kültürel etkinliklerimize devam ediyoruz. İnegöl Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi ‘En Büyük Haber’ isimli tiyatro gösterisini son derece özel ve hassasiyetle hazırladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

8765Bd60 Cf43 4824 95Af 71D6B2D1B624

Editör: Haber Merkezi