AK PARTİ İL GENÇLİK KOLLARINDAN BÜYÜK GENÇLİK İFTARI

I M G 7093

“Trabzon Gençlik İftarı” başlığı ile gençleri 12 Mart Salı günü iftara davet eden Ak Parti İl Gençlik Kolları, iftar programını Avni Aker Millet Bahçesinde düzenleyecek. İftar programına öğrenildiği üzere Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Av. Ahmet Metin Genç ve Ortahisar Belediyesi Başkan Adayı Ergin Aydın ile birlikte geniş bir protokolün de katılması beklenilmektedir.

D658B264 457B 4563 815A Be133C7213B4

Başkan Genç’ten “Hayrat’a Proje Müjdesi” Başkan Genç’ten “Hayrat’a Proje Müjdesi”

İftar programı ile ilgili konuşan İl Gençlik Kolları Mahmut Çavuş’da “Göreve geldiğimiz günden itibaren şehrimizde gençlik adına her alanda çalışmalarda bulunmaya, faaliyetler göstermeye gayret ediyoruz. Seçim sürecinde de hem adaylarımızla birlikte sahada çalışıyor hem şehir merkezinde stand kuruyor hem Çat Kapı hane ziyaretleri yapıyoruz. Yine genç kardeşlerimizin doğum günlerinde kendilerine sürprizler gerçekleştirip doğum günlerini kutluyoruz. Tabiki pankart ve süsleme konusunda da üzerimize düşeni yapıyoruz. Ayrıca başkan adaylarımızla Gençlik Buluşmaları düzenliyor ve adaylarımızla genç kardeşlerimizi buluşturuyoruz. Mesela çok yakın zamanda İlk Oyunu kullanacak 1200 genç kardeşimizle Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan adayımız Av. Ahmet Metin Genç ve Ortahisar Belediyesi Başkan Adayımızın buluşturup kahvaltı organizasyonu gerçekleştirdik. 11 ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’in 
gelmesiyle birlikte Ramazan ayının hemen başında, güzel bir açık hava iftarı düzenlemeyi planladık. Avni Aker Millet Bahçesinde, eski  stadımızın olduğu alanda geniş katılımlı bir iftar programı gerçekleştireceğiz. Ayrıca iftar sonrasında da ödüllü yarışmamızla genç kardeşlerimize hediyelerimiz olacak. Buradan Trabzon’daki tüm genç kardeşlerimizi Salı günü düzenlediğimiz iftara davet ediyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi