ZORLUOĞLU MECLİSE SELAM GÖNDERDİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantıları başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun tedavisinden dolayı şehir dışında olması nedeni ile meclisi Atilla Ataman yönetti. Ataman, “Başarılı ve zor bir ameliyat geçirdi. Klasik bel fıtığı ötesine bir ameliyat oldu. Daralma nedeni ile 6 tane vida takıldı. Çok şükür gayet iyi bu haftanın sonu aramızda olacak. Tüm herkese selamlarını iletti” dedi.

Başkan Kaya Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz’ın Cenazesine Katıldı Başkan Kaya Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz’ın Cenazesine Katıldı

a1f622b6-131b-447e-85a7-f0376a1c6bf7
ŞAHİN OF’TA VATANDAŞIMIZ MAĞDUR OLDU

CHP Meclis üyesi Turgay Şahin, “Of ilçesinde cephe sağlıklaştırılması projesi yapıldı. Vatandaşların burada sıkıntısı var. Sağolsunlar yapıldı iyi oldu dendi. Bize borç çıkarttılar diyorlar. Bir adaletsizlik oluştu. Binamızın altında dükkan var. Üstünde iki daire var. Dükkana hiçbir imalat yapılmamış, üstteki dairelere mantolama yapıldı. Dükkanlara bir dairenin iki veya üç katı maliyet çıkıyor. Diğeri ise Akçaabat’ta 18 uygulaması başlatıldı. Belediye bizden yüzde 40 alıyor. Geri kalan arsaya tabanda yüzde 30 veriyorlar. Bunu Şefik başkan döneminde görüştük bir çare bulunmuştu. Bizden bedava aldıkları kadar imar izni tanınması vatandaşımız için iyi olur” diye konuştu.

IMG_3343-1

VATANDAŞ YÜZDE 25’İNİ KARŞILADI

Of cephe sağlıklaştırılması ile ilgili söz alan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Of projesi meclisimizde onaylandı. Trabzon Büyükşehir Belediye başkanımızla protokol yaptık. Sokak sağlıklaştırması ve cephe yenilemesinde ciddi fiyat farkları oluştu. Yüzde 40’ı Of Belediyesi, yüzde 35’i Büyükşehir Belediyesi, yüzde 25’ini de vatandaşımız karşılayacaktı. Yeni projemiz bitmek üzere. Haksızlık söz konusu değil. Dükkanlar da cepheleri de yeniledi. Dükkan önleri 10 metreye çıktı. Sokak aydınlatma ve mobilyaları değişti. Binalar yenilendi. Vatandaşlarımızdan yüzde 15 oranında bir para aldık. Dükkan katında bir haksızlık yok. Dükkanı ne kadardı ne kadar oldu. Dairesi ne kadardı ne kadar oldu. Parselin büyüklüğü ve emlak değeri ile alakalı olan katılım payı. Bu kaldırım ve yol harcamaları için katılım payıdır” ifadelerine yer verdi.

IMG_3329-1

Editör: Haber Merkezi