TULAŞ yönetim kurulu başkanı Samet Ali Yıldız Trabzon’u daha yaşanabilir ve sürdürülebilir hale getirmek için Avrupa birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilen Trabzon sürdürülebilir kentsel ulaşım planı kapsamındaa kurum ve kuruluşları ziyaret ederek beraber ortak akıl ve istişare ile Trabzon için en doğru planı yapmak adına çalışmalara devam ediyor.

b0e41cb9-d380-43a7-88e6-484ff5194ec9

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Trabzon’da O Müdür Görevden Alındı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Trabzon’da O Müdür Görevden Alındı

Ortahisar Belediyesi Engelsiz İletişim Merkezinde bulunan Engelli Drneklerinin Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile yapılan toplantıya STK temsilcileri katıldı.
Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği Başkanı Melek Çakır dezavantajlı grupların ulaşımdaki gelişmeleri ve yine dezavantajlı bireyler için ENGELSİZ TAKSİ  araç sayılarının artırılmasını dile getirdi. 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Engelli bireylere karşı çok duyarlı. Eminiz ki bu araç sayısının arttırılabilir olduğunu hep birlikte ilerleyen günlerde görürüz... 
Avrasya Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Savaş Yol'da daha önce hayata geçirilen, rol model bir proje olan Mobil uygulamanın geri dönüşlerinin gururunu paylaştı.

Editör: Haber Merkezi