Desteklerden de yararlanarak üyelerimiz için fuar organizasyonları düzenlemeye devam ediyoruz. Tüm üyelerimizin bu konudaki duyuruları dikkatle takip etmesini istiyoruz. Ayrıca Trabzon adının da dünyadaki tüm fuarlarda görünmesi şehrimize değer katmaktadır” dedi.

ÇORUH EDAŞ Trabzon’u Yatırımlarıyla Aydınlatıyor ÇORUH EDAŞ Trabzon’u Yatırımlarıyla Aydınlatıyor

FUAR KOMİSYONU TOPLANTISI YAPILDI

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Komisyonu toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi başkanlığında, komisyon üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda 2023 yılında katılım sağlanan fuar organizasyonları değerlendirildi, yılın son bölümünde ve 2024’te katılım sağlanacak fuarlarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

“2024’TE DE FUAR ORGANİZASYONLARINI SÜRDÜRECEĞİZ”

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, 2023 yılında inşaat, gıda, turizm, sağlık turizmi, tıbbi cihaz, tarım sektörleri başta olmak üzere birçok fuara katılım sağladıklarını vurgulayarak, “2024 yılında da yine inşaat, kuyumculuk, turizm, teknoloji ve gıda sektörlerinde fuarlara katılım sağlamayı planlıyoruz. Fuarlara önem veriyoruz çünkü bu tür organizasyonlar üyelerimizin iş kapasitelerini artırmaları, ihracat yapabilmeleri için önemli imkanlar sağlıyor. Özellikle sektörlerindeki yeni gelişmeleri inceleyen firmalar, iş görüşmeleriyle de yeni iş birliklerinin kapısını açıyor. Elimizden geldiği kadar bu tür organizasyonları destek ve hibe programları kapsamında yapmaya gayret gösteriyoruz. Tüm üyelerimizden isteğimiz fuarlara katılım sağlamalarıdır. Bu konuda odamızın SMS, web sitesi ve sosyal medya kanallarından yaptığı duyuruları takip etmelerini tüm üyelerimizden istiyoruz. Trabzon adının dünyadaki fuarlarda görünmesi şehrimize de her yönden değer katmaktadır” diye konuştu.

Başkan Çelebi, en büyük hedeflerinden birinin de Trabzon’da yeniden fuarlar düzenlemek olduğunu belirterek, “Fuar alanıyla ilgili birkaç çalışmamız var ve en kısa sürede sonuçlandırmayı umuyoruz” ifadesini kullandı.

Editör: Haber Merkezi