Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un geçtiğimiz günlerde Trabzon’da temelini attığı Akçaabat Adalet Sarayı Projesinin ardından Tunç bir yeni proje daha açıkladı. Araklı’da inşa edilecek olan yeni Adalet Sarayı projesi 6.500 metrekare kapalı kullanım alanı ile hizmete sunulacak. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un duyurduğu proje olan Araklı’da inşa edilecek yeni Adalet Sarayı projesi hakkında AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu açıklamalarda bulundu. Mumcu “Adalet artık sıkışmış olduğu belediyelerin bodrum katından çıkmış ve milletimize yakışır son teknoloji ile donatılmış hizmet alanlarına kavuşmuştur.” dedi. 
06697acd-7d54-4371-b2a5-54b0454f0947

Trabzon Valiliği dev operasyonları duyurdu! Trabzon Valiliği dev operasyonları duyurdu!

6.500 metrekare alana inşa edilecek olan yeni Adalet Sarayı Binası Akçaabat’ta olduğu gibi son teknoloji ile donatılarak inşa edilecek. Yeni Adalet Sarayı Binası 5 duruşma salonu + 12 Hakim ve 7 Savcı odası + Nöbetçi Savcılık + 47 Araçlık otoparktan oluşacak şekilde tasarlandı. Projenin yapım ihalesi bu gün gerçekleştirilecek.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu gerçekleştirilecek olan bu çalışmanın Akçaabat’ta yapımına başlanmış olan Adalet Sarayı binası ile birleşerek Trabzon’a değer ve prestij katacağını vurguladı. Mumcu yapmış olduğu açıklamada “Trabzon’umuzun eksiklerini görüyoruz ve bunları tamamlamak için 21 Yıldır canla başla çalışan bir dava’nın neferleri olmaktan gurur duyuyoruz.” dedi. Ayrıca Mumcu, yıllardır Adalet Sarayı binalarımız yerine adliye katlarında değerli savcılarımız ve hakimlerimiz milletimize adalet dağıtmaya çalıştı. Biz bunların önüne geçeceğiz ve milletimizin hizmetlerini en kıymetli şekilde almalarını sağlayacak çalışmalara imza atarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hedef belirlemiş olduğu “Yeni Türkiye Yüzyılı” vizyonunu Türkiye’yi çok daha ileriye taşıyacak şekilde gerçekleştirmeye çalışacağız.” dedi. 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu yaptığı açıklamaların yanında, “AK Parti olarak 21 yıldır halkımıza hizmet konusunda canla başla çalışan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ilk olarak Akçaabat Adalet Sarayı’mızın temelini atmamıza olanak sağlayan ve bir yeni proje ile Araklı’mıza hizmet götürmemizi sağlayacak olan Araklı Adalet Sarayı’mızın yapım ihalesinin hazırlanmasına vesile olan Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç ve beraberinde milletimize hizmet götürmek adına bıkmadan usanmadan emek gösteren herkese teşekkür ediyorum. dedi. 

“Trabzon’umuzun ve Trabzon’lumuzun hayat standartlarını arttırmak ve gündelik hizmetlerine en kaliteli şekilde ulaşmasını sağlamak bizlerin boynunun borcudur. Hizmetleri getirmek için verdiğimiz sözlerden geri dönmedik, bu niyetledir ki çalışmaktan hiçbir zaman vaz geçmedik. Ak Parti olarak 21 yıldır ülkemize ve milletimize hizmet aşkıyla yanan gönüllerimiz Akçaabat ve Araklı’da gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştirecek olduğumuz projeler ile gerçekliğe kavuşmuş olmakta. İlçelerimze hizmet verecek olan bu çalışmaları yürekten kutluyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi