Trabzon'a Aynı Gece İki Müjde !! Kanuni Bulvarında Düğüm Çözüldü 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com


 Trabzon'a Aynı Gece İki tane Müjde verildi. Birincisi Trabzonspor'un Galibiyeti İkincisi ise Kanuni Bulvarı'nda Kördüğümün Çözüldüğü oldu. 
Trabzon'a Aynı Gece İki tane Müjde verildi. Birinci Müjde Aylardır Galibiyet Yüzü Göremeyen Trabzonspor TT Arena'da Galatasaray'a Karşı almış olduğu 1-0 'lık Skor . İkinci Müjde ise Trabzon Milletvekili Av.Salih Cora'nın Trabzon'un Güneyinden geçmekte olan Parasızlıktan Yapımı Duran Kanuni Bulvarı'nın yapımına başlanacak olmasını müjdelemesi.

  Aylardır Kördüğüm olan yapımı duran Kanuni Bulvarı'nın Şehrin Bakanı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Diğer Bakanların Girişimleri sonucu Tavan artırımı kabul edilerek yolun yapımına kaldığı yerden start verileceği ve bitirileceği müjdesi geldi. Devamını Konunun Muhataplarından olan Trabzon Milletvekili Salih Av.Salih Cora'dan Okuyalım .

AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ AV.SALİH CORA 
Trabzon Kanuni Bulvarı , şehrimiz için en önemli ulaşım projelerinden birisidir.
Bu proje yaklaşık 24 km uzunluğunda olup gidiş geliş üç şeritli ve içerisinde 6.5x2 km çift tüplü tünelle birlikte Akçaabat -Yıldızlı 'dan başlayan şehrin güneyini takip edip devam eden Maçka yoluna bağlanan şehir içi transit bir yoldur .Akyazı bağlantı yolu ile beraber 6km Lik kısmı tamamlandı.Tünel inşaatlarının sonuna gelindi.Şimdiye kadar kamulaştırma ödenekleri ile birlikte 1.5 katrilyon (milyar) ödenek harcandı.
Yolun devamı için tavan artırımı yapılması gerekiyordu.Syn Başbakanımızın talimatı ,içişleri bakanımız Syn Süleyman SOYLU beyin takibi ,Ulaştırma Bakanı Syn Ahmet ARSLAN ve Kalkınma Bakanı Syn Lütfi ELVAN beyin katkısı ve milletvekilleri olarak ısrarımız neticesinde beklenen proje ilgili tavan artırımına ilişkin yüksek planlama kurulunun kararı onaylandı .
Önümüzdeki günlerde ikmal ihalesi yapılacak olan kanuni bulvarının geri kalan kısmının yapımı da bu parayla tamamlanabilecektir.
Hayırlı uğurlu olsun .syn Başbakan'ımıza ve bakanlarımıza ve emeği geçen herkese tekrardan teşekkür ederim.Av.Salih CORA Ak Parti Trabzon Milletvekili