Trabzon Akçaabat Kavaklı mahallesinde hizmet veren Özel 7M hastanesi'nin önünde yer alan Atatürk büstü yerinden kaldırıldı diye haber yapan bazı haber sitelerinin gerçeği yansıtmadığı görüldü. Özel 7M hastanesi Müdürleri Ömer Özkurt ,Erol Çakır ve Trabzon'un sağlık alanındaki duayenlerinden Opr.Dr.Ayhan Çağılcı ''yok öyle bir şey Atatürk büstünü kendi hür irademizle 7M Hastanemizin önüne biz yaptırtarak ellerimizle koyduk. Hastane önü müsait olmayınca Hastanemizin içinde en güzel köşemize Atatürk büstünü taşıyarak yerleştirdik. Anılan internet sitesinin araştırmadan yapmış olduğu bir haber önemli değil ,su akar yolunu bulur o arkadaşımızda sonunda doğruyu görüp haberini düzeltir inşallah . 

İŞTE O HABER VE ATILAN MANŞET 

AKÇAABAT'TA HASTANENİN ÖNÜNDEN ATATÜRK BÜSTÜ KALDIRILDI!
04 Mayıs 2021 Salı 12:12
Akçaabat Kavaklı mahallesinde hizmet veren 7M hastanesinin önünde yer alan Atatürk büstü yerinden kaldırıldı.

Çevredeki vatandaşlar ve hastaneye tedavi olmaya gelen hasta ve hasta yakınlarının dikkatini çeken Atatürk büstü yerinde olmadığı göründü.

Mustafa kemal Atatürk’ün “Vatanını En Çok Seven Görevini En İyi Yapandır ”sözünün yazıldığı Atatürk büstünün yerinden hangi amaçla, niçin kaldırıldığı merak konusu oldu.

Akçaabatın sesi internet haber sitesi olarak bizlerde kamuoyunu bilgilendirme adına hastane yetkililerine soruyoruz….

Hizmet verilen hastanenin önüne yapılıp konulan Atatürk büstü uzun süredir durduğu yerden hangi sebep ve gerekçelerden dolayı kaldırılmıştır.