Trabzon İçin Önce Vatan Sonrası Teferruat 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Halkı FTÖ Darbe Girişimi Sonrası olduğu gibi her zaman Vatanına Bayrağına ,Askerine ,Polisine karşı Görevini sonsuz şekilde yapmaya devam ediyor.   Trabzon Meydan Parkı ve İlçelerdeki Meydanlarda her Akşam Toplanan Vatandaşlar FTÖ Liderine ve Yandaşlarına Lanet Yağdırmaya devam ediyor. 

Trabzon Halkı Geçtiğimiz gün yapılan  Demokrasi Yürüyüşüne 200 Bin İnsanın katılması Demokrasiye sahip çıkması  sonrası bu gece tekrar Yorgunum demeden meydanları dolduran Vatandaşlar Alkışı hak ediyordu. 

Bu Akşam Trabzon Tüm Unsurları ile Meydan Parkında Yağmur ve Fırtınaya Rağmen Meydan parkını hınca hınç doldurarak Demokrasiye Bağlılığını göstermeye devam ediyor. Bu Akşam Ak Parti Milletvekilleri Av.Ayşe Sula Köseoğlu,Av.salih Cora,Muhammet Balta, Trabzon Valisi Yücel Yavuz,Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Tüm Parti Başkanları ,Belediye Başkanları .Belediye Meclis Üyeleri ,Mahalle Muhtarları STK Temsilcileri  ve Vatandaşlar Katıldı.

Türkiye'nin 81 İli ve Tüm İlçelerinde yeni bir gelişme olana kadar Demokrasi Nöbeti her gün her gece Tutulmaya devam edecek..