TGC başkanı Ersen Küçük ziyaretlerde Başsavcı Çelikkol ve Başkan Suiçmez'e görevlerinde başarılar dileyerek şehrin menfaatleri ve adalet mekanizmasının en hızlı ve güvenilir bir şekilde işlemesi adına Trabzon basınının her zaman işbirliğine hazır olduğunu ifade etti. 

Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Trabzon basınının çok güçlü ve disiplinli olduğunu sadece Trabzon'da değil  Türkiye'de adından söz ettiren bir camia bir meslek örgütü olduğunu belirterek bu başarının sağlanmasında emeği olan tüm basın mensuplarına teşekkür etti. Başsavcı Çelikkol özellikle adli olaylarda bilgi kirliliğinin önüne geçmek adına Medya İletişim bürosunun daha aktif çalışacağını da özellikle belirtti. 
Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulla yeniden Trabzon Baro Başkanlığına seçilen Sibel Suiçmez'de TGC ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek 'Trabzon Barosu olarak şehrimizde emek veren gazetecilerle sürekli irtibat halindeyiz. Uyum içinde çalışıyoruz. Meslek odamızın faaliyetlerinin duyurulmasında Trabzon basını bize tam destek veriyor. Bu manada sizlerin şahsında tüm gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Biz de Trabzon Barosu bundan önce olduğu gibi Trabzon basınına her türlü desteği vermeye devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.