Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç ve Başkan Yardımcısı Selahaddin Çebi’nin organizasyonunda Gece boyunca; İller bankası yokuşu 
Adli tıp ve konaklar ve kanuni mah. Rampa yolları 
Çimenli mah. Anayolu, Pelitli mah. Anayolu ve Vatan cad.
Aydınlıkevler mah., Yeşiltepe mah. Turgıt özal bulvarı , Dolmuş durağı ve güzergahı, 1 2 3 nolu Erdoğdu mah.  Ve  Erdoğdu mah. Cenaze, Çukurçayır mah.Boztepe yolu , Taksim karakolu tekke camii , meydan gazipaşa cad. 
1 ve 2 nolu Beşirli mah. 917 nolı sokak Barış siteler  yolu ,   Şenyuvam siteleri 913 nolu sokak Kınalıtaş ve  Eyüpoğlu cad.  dik olan cad. Tuzlama ve yol açma hasta alma mücadelesi yapıldı. 
Bugün gün içinde ise Trabzon Ortahisar İlçesinde bulunan Tüm okul önleri ve giriş çakılları yaya kaldırımları kar ve buzdan arındırılacak . Karla mücadeleyi sürdüren Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Selahaddin Çebi bugünki programını şu şekilde açıkladı .
Bugün karla mücadele 4.gün programımız;
Ortahisar ilçemizde  tüm okulların önleri bahçeleri temizlenecek,Yaya kaldırım ve yürüyüş yollarının temizlenmesine ,Kırsal ve yüksek kesimlerde Ara yollarda kar temizleme çalışmalarımıza devam edilecektir.