ÖNCE HUZURA SONRA ANKARA YOLUNA ÇIKTILAR 

Haber : Ömer Altıntaş / Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com

  Trabzon Ak Parti Milletvekilleri Önce Tonya,Beşikdüzü,Şalpazarı'ında Halkın huzuruna daha sonra Ankara'ya gitmek için yola çıktılar. 

Ak Parti Milletvekilleri Süleyman Soylu,Muhammet Balta,Dr.Adnan Günnar,Av.Ayşe Sula Köseoğlu,,Av.Salih Cora, Milletvekili Adayı Ergin Aydın,Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve Partililerin katıldığı törenle Şalpazarı ,Beşikdüzü ve Tonya'da halkın huzuruna çıkarak halka 1 Kasım seçimlerinde vermiş olduğu destek için teşekkür ettiler .

TONYA'DA AV.SALİH CORA'YA SEVGİ SELİ 
 Ak Parti Milletvekilleri Tonya'da Atlarla Karşılandı,Tonya Halkı Şehrin evladı Av.Salih Cora'ya verdikleri destek ile seçilmesine çok sevinmiş olacak'ki Milletvekili seçilen 5 .Sıra Adayı Av.Salih Cora Tonya Meydanında halkın sevgilisi oldu . Cora'yı öpmeyen ,kucaklamayan,tebrik etmeyen Tonyalı kalmadı i

Tonya,Şalpazarı ve Beşikdüzü Halkına teşekkür ettikten sonra Trabzon Milletvekilleri Şimdi görev zamanı dedi ve Ankara Yolculuğuna çıktılar. Şimdi Görev zamanı Önce Meclise kayıtları yapılacak sonra daları ve sekreterleri belirlenecek sonra yemin edecekler daha sonra ise Hükumet kurulacak . Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Hükumeti Kurma görevini Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu'na verecek.