13.09.2021 günü 12:00 sıralarında Trabzon Kuyumcular ve Saatçılar Odası'ndanTrabzon Emniyet Müdürlüğü Güven Timi ekiplerine telefonla ulaşılarak, İstanbul Kuyumcular Odasına kayıtlı bir işletmeden bir adet *altın bilezik* ve Osmanlı tuğralı bir adet *altın kolyenin* çalındığını ve Trabzon’da olabileceğini belirtilmesi üzerine Güven Timi Ekiplerince yapılan çalışmalarda;

Kunduracılar caddesinde kuyumculara girip çıkan bir şüpheli şahıs görülmüş, yapılan takip sonucunda şahıs, *altın bileziği* satmak üzere girdiği bir işletmede yakalanmıştır. Ayrıca şahısla yapılan mülakat sonucu Osmanlı tuğralı *altın kolyeyi* bir işletmeye *2850 ₺* ye sattığını beyan etmiştir.

Şüpheli şahıs *bir adet bilezik* ve *2850 ₺ para* ile gerekli işlemler yapılmak üzere Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi. 

 Trabzon Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ;Trabzon halkının huzur ve sükununu, *“güvenli çevre ve huzurlu toplum”* için suç ve suçlulara karşı yürütmekte olduğumuz kararlı mücadelemiz aralıksız devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.