KARDEŞLEİĞİN PEKİŞTİĞİ AN 

 

  İstanbul Trabzon Federasyonu başkanı Dursun Çağlayanın Mecidiyeköy de ki merkezinde Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz ile yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek Trabzon için güç birliği görüntüsü sergilediler.

  Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği başkanı İsmail Turgut Öksüz “ sayın başkan Dursun Çağlayan ile birlikte Trabzon Federasyonun yanında olarak gurbette hem Trabzon’un hem de Trabzonlunun sesi olacağız. Bundan böyle bu beraberlik örneğimizle sağduyulu Trabzon derneklerinin İstanbul Trabzon Federasyonu çatısı altıda buluşarak daha güçlü bir ortak ses çıkaracağımıza inanıyoruz.

Bundan sonra Trabzon kentimiz ve insanımız için İstanbul Trabzon Federasyonun ile ortak etkinliklerimiz olacaktır. Başkanı ve yönetimini tebrik ediyoruz ve yanındayız diyoruz. Dedi.

 Mecidiyeköy de ki İstanbul Trabzon Federasyonunda misafirlerini sıcak ve samimi bir ilgiyle ağırlayan Federasyon başkanı Dursun çağlayan “ bizim tek amacımız Trabzon’a ve Trabzonluya hizmettir. Bizim için öteki Trabzonlu olmaz.

Tüm Trabzonlular bizim hemşerimizdir kardeşimizdir. Bu duygularla İstanbul’da ve diğer çevre il ve ilçelerimizde ki 

Tüm Trabzonlular bizim hemşerimizdir kardeşimizdir. Bu duygularla İstanbul’da ve diğer çevre il ve ilçelerimizde ki Trabzonlular ve onların dernekleriyle tanışma kaynaşma ve Trabzon adına yararlı hizmetler yapmak için buradayız ve Trabzonlu için planı projesi olan tüm hemşerilerimizi İstanbul Trabzon Federasyonu çatısına bekliyoruz.

Trabzonspor için bugüne kadar yaptıklarını gururla izlediğimiz ve yanlarında olduğumuz Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular derneğinin Trabzonspor için özellikle delege oluşturma çabaları ve Trabzonspor’un hakkını arama ve savunma konusun da ki çabaları gururu verici. Trabzonspor için itici güç olan Kuzey Yıldızı Trabzonspor derneğinin başkanı Sayın Öksüz’ü ve yönetim kurulunu kutluyorum ve bizlerde her türlü etkinliğinde yanlarında olduğumuzu söylüyorum. Dedi

Resim: Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz İstanbul Trabzon Federasyona Başkanı Dursun Çağlayan’a Trabzonspor forması hediye etti.