Ak Parti Genel Merkezi Trabzon'un Ekonomisinin Nabzını Tuttu
AK Parti Genel Merkezi tarafından illerin ekonomilerinin nabzını tutmak, beklentileri ve talepleri ortaya koyarak çözüm önerileri sunmak için düzenlediği  “Şehirlerin Ekonomik Beklentileri” forumunun İş Çevreleri ve Sektör Temsicileri ile düzenlenen 2. Oturum Zorlu Grand Otelde başladı. Foruma AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı 22. ve 23. Dönem Malatya Milletvekili Mahmut Mücahit Fındıklı, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Hasan Çebi Bal, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve partililer katıldı. 

Oturumun açılış konuşmasını yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi toplantıya katılan bütün teşkilat mensuplarına teşekkür ederek "Trabzon herkesin bildiği üzere tarihi bir liman ve ticaret kenti. Şehrimiz bu manada çok köklü bir altyapıya sahip."dedi. 

Trabzon'un Ekonomik anlamda büyük potansiyele sahip olduğunu ifade eden Revi "Trabzon'un bu potansiyele oranla beklentilerinin de büyük olduğu bir şehir. Geçtiğimiz gün Trabzon Ticaret Sanayi Odası seçimleri oldu. 
Yaklaşık 7000'e yakın kayıtlı şirketlerin bulunduğu Ticaret Sanayi Odamız bu köklü altyapının en belirgin örneğiydi. Bu vesileyle Ticaret ve Sanayi odamızın seçimlerinin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Seçilen arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Esnaf sanatkarlar odaları seçimleri de çok yakın bir tarihte gerçekleştirildiğini hatırlatan Revi şunları söyledi: "Ticaret ve sanayi odası gibi orada da üye çok sayıda esnafımız var. Yani Trabzon gerçek manada bir ticaret kenti. AK Parti iktidarlarında Trabzon'umuzun ekonomik beklentilerini karşılamak anlamında birçok yatırım gerçekleştirdik. Hammaddeye ve Pazara ulaşım konusunda yapımını tamamladığımız ve yapmaya devam ettiğimiz 'duble yollar' belki de tarihin en önemli yatırımıdır. Yeni sanayi merkezleri oluşturduk. Sanayicilerimize ve esnaflarımıza daha fazla Ekonomik destekler ve idari anlamda kolaylıklar sağlayarak işleyişleri hızlandırdık. Ve birçok proje ve yatırımlar gibi şehrimizin ekonomisi için büyük önem taşıyan Erzincan Trabzon Demiryolu bağlantısı ve Yatırım Adası gibi çok önemli projeler de sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde Trabzon'a kazandırılmaya devam ediyor. "

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı olarak şehrinizin ekonomik beklentilerine karşılık verme noktasında her zaman büyük gayreti gösterdiklerini vurgulayan Revi "İş adamlarımızın ve esnaflarımızın sorunlarını çözme adına her zaman elimizi taşın altına koyuyoruz. Ticaret ve sanayi odamızla, esnaf odalarımızla iş adamlarımızla sürekli irtibat halinde olarak onlara ve şehrinizin ekonomisine katkı sağlamak için gayret gösteriyoruz. Şu anda gerçekleştirilen bu toplantı da parti olarak bu konudaki hassasiyetimizin bir göstergesidir. Bu vesile ile hepiniz Trabzon Ekonomik Beklentileri forumuna hoş geldiniz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. "dedi.