Trabzon dikkat! Yarın O ilçe ve mahallerde elektrik olmayacak

Trabzon'un çeşitli ilçe ve mahallelerinde, 25 Mart 2024 Pazartesi günü planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Kesintiler, belirlenen saat aralıklarında gerçekleşecek.

ORTAHİSAR

Başkan Kaya: “Eksikleri gidererek, kentimizi turizm sezonuna hazır hale getireceğiz” Başkan Kaya: “Eksikleri gidererek, kentimizi turizm sezonuna hazır hale getireceğiz”

Ortahisar'ın birçok mahallesinde elektrik kesintisi uygulanacak. Kesintiden etkilenecek mahalleler; 1 nolu Beşirli, 2 nolu Beşirli, Üniversite, Kalkınma, Kavala, Dolaylı, Çilekli, Pelitli, Çimenli, 1 nolu Bostancı, Yalıncak ve Bulak mahalleleridir. Elektrik kesintisi sabah 09.00'da başlayıp öğleden sonra 15:30'da sona erecek.


ÇAYKARA

Çaykara'daki Uzungöl, Yaylaönü, Şekersu, Çayıroba, Derindere, Arpaözü ve Demirkapı mahallelerinde kesinti yaşanacak. Kesinti sabah 09.00 itibarıyla başlayacak ve öğle saat 13:00'te son bulacak.

ARSİN

Arsin ilçesindeki Elmaalan, Yalı, Cudibey, Nuroğlu, Güneyce ve Yeşiltepe mahallelerinde elektrik kesintisi gerçekleşecek. Bu mahallelerde elektrik, sabah 09.00'da kesilecek ve öğleden sonra 15:00'te tekrar verilecek.

AKÇAABAT

Akçaabat'ın Mersin Mahallesi'nde ise kesinti programı öğle saatlerinde başlayacak. Buradaki kesinti 13.00'da başlayıp, bir saat sürecek ve 14:00'da sona erecek.

Editör: Haber Merkezi