Suiçmez, seçim çalışmalarının ve sonuçlarının tarihi bir çaba ve değer taşıdığını vurgulayarak, Ortahisar ve Beşikdüzü ilçelerini kazanmanın yanında birçok ilçede oy oranlarının artışını "her yerde zafer kazandık" sözleriyle özetledi. Bu başarıların, gelecek seçimler için atılan önemli adımlar olduğunu belirtti.

E498Aae8 A03D 40E5 Bff6 5558632221Dc

Özellikle Çarşıbaşı ilçesinde yaşanan seçim sürecine dikkat çeken Suiçmez, burada Seçim Kanunları ve 138 sayılı Genelge'ye aykırı durumlar yaşandığını ve geçersiz oyların oranının bazı sandıklarda %28'lere ulaştığını, hatta bir sandıkta 45 oyun geçersiz sayıldığını açıkladı. Bu durumların, seçimlerin doğal akışına aykırı olduğunu ifade etti.

Suiçmez, bu anormal durumlar ve yüksek orandaki geçersiz oy sorunlarına ilişkin İlçe Seçim Kuruluna resmi itirazlar yapıldığını belirtti. İtirazlar ve yapılan incelemelerin ardından, oyların doğru bir şekilde sayılması ve kaydedilmesi sonucu, parti olarak Çarşıbaşı'nda liderliğe yükseleceklerine dair güçlü bir inanca sahip olduklarını dile getirdi.

Başkan Genç Söz Vermişti; Trabzon'da çağrı merkezi krizi çözüldü! 350 çalışana müjde! Başkan Genç Söz Vermişti; Trabzon'da çağrı merkezi krizi çözüldü! 350 çalışana müjde!

Demokrasiye olan sarsılmaz inancını ve vatandaşların iradesine duyulan derin saygıyı vurgulayan Suiçmez, sürecin şeffaf ve adil bir şekilde yönetilmesi konusundaki kararlılıklarını ifade etti. Ayrıca, İlçe Seçim Kurulunun hukuka uygun bir karar vereceğine ve vatandaşın gerçek iradesine sahip çıkacağına olan inancını belirtti.

Editör: Haber Merkezi