Hekimoğlu Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan TTSO heyeti, kulüp A takım ve altyapı tesislerini gezdi, antrenmanı izledi. Antrenman sonrası futbolcularla da bir araya gelen TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, ligde kalan maçlarda başarı dileklerini iletti.

Başkan Hacısalihoğlu, spor kenti olan Trabzon’da futbolun ayrı bir yeri olduğunu ifade ederek, “Kentimizin önemli işadamlarından Celil Hekimoğlu’nun büyük bir yatırımla kurduğu bu tesisler ve hayata geçirdiği futbol kulübü, Türkiye’ye örnek olacak bir projedir. Özellikle altyapı tesislerine verilen önem, sporcuların ihtiyaçlarının karşılanması için sağlanan imkanlar eminim üst liglerdeki birçok kulüpte yoktur. Bu anlamda Celil Hekimoğlu ve Hekimoğlu ailesini kutluyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

Hekimoğlu Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu da, ziyaret ve ilgileri nedeniyle TTSO heyetine teşekkür etti. Hekimoğlu, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’na ziyaretin anısına plaket ve arkasında isminin yazdığı 61 numaralı kulüp forması takdim etti. Başkan Hacısalihoğlu da Hekimoğlu FK tesislerine dikilmek üzere portakal ve mandalina fidanı hediye etti.