. Oyuncu ve antrenörlerle tek tek görüşen Başkan Kaya, sporsever bir Trabzonlu olarak Bayan Hentbol Takımı’nın liginde gösterdiği başarıdan büyük bir gurur ve sevinç duyduğunu ifade etti. Takım oyuncuları ise belediye başkanlığına seçilen Başkan Kaya’yı tebrik ederek, görevinde başarılar diledi. Takımla ilgili Antrenör Sedat Yavuz ile Takım Kaptanı Funda Yılmaz’dan bilgi alan Kaya, mümkün olduğunca bundan sonra takımın maçlarını canlı olarak izlemeye gayret edeceğini dile getirdi. 
16Fa7347 4C25 4548 8166 2051A9Ba67E9

Buse Naz Çakıroğlu 3. kez Avrupa Şampiyonu! Buse Naz Çakıroğlu 3. kez Avrupa Şampiyonu!

“TAKIMIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

Maddi ve manevi olarak Bayan Hentbol Takımı’na her türlü desteği vereceklerine dikkati çeken Başkan Kaya, “Hentbol şehrimizde çok ön planda bir spor olmasa da takımımızın ve şehrimizdeki diğer bayan hentbol takımlarımızın başarılarıyla daha tanınır ve bilinir hale geliyor. Özellikle bayanların sportif faaliyetlerin içinde yer alarak böylesine başarılara imza atması hem belediyemiz hem de şehrimiz açısından övünç kaynağı. Bayan Hentbol Takımımızla gurur duyuyoruz. Takımımız Türkiye Kadınlar 1. Ligi B grubunda 14 galibiyet bir beraberlik ve bir mağlubiyet alarak ligi 27 puanla lider durumda tamamladı. Şimdi hedef Süper Lig… İnşallah Ankara’da yapılacak dörtlü final karşılaşmalarından sonra Süper Lig’e çıkacak. Takımımızın her türlü arkasındayız. Bundan sonraki süreçte maddi ve manevi olarak takımımıza elimizden geldiği kadarıyla, bütün imkânlarımızı zorlayarak destek olacağız. Bir kez daha takımımızı gösterdiği başarılardan dolayı tebrik ediyorum. Ankara’da düzenlenecek dörtlü final müsabakalarında da başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu. 
E5501536 662B 48F2 8294 E43Bb70F687E

DÖRTLÜ FİNALDEN SONRA SÜPER LİG YOLU AÇILIYOR

Süper Lig’e çıkma müsabakaları Ankara Türkiye Hentbol Federasyonu Salonu’nda 4’lü final şeklinde 27-29 Nisan tarihlerinde saat 16.30’da başlayacak. Ortahisar Belediyesi Bayan Hentbol Takımı; sırasıyla Kırşehir, Karaman ve Polatlı ile maç oynayacak. Final maçı ise 15.00’te aynı salonda oynanacak. Grubu 1. ve 2. sırada bitiren iki takım Süper Lig’e çıkma hakkını elde edecek.

D1D5E98F 3A5B 4Cf1 B6F4 297D60D8Fcd7

Editör: Haber Merkezi