Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Eskişehir deplasmanına konuk olan Bordo-Mavililer, sahadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu.

Erken gol, düğümü çözdü

Karşılaşmaya etkili başlayan Bordo-Mavililer, 5. dakikada golü buldu. Kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Adrian, sol ayağıyla yaptığı plase vuruşla Boffin'in solundan ağları havalandırdı.

Eskişehirspor'da Erkan Zengin, 19. dakikada yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemedi ve Ersun Yanal, Erkan Zengin'in yerine Nuhiu'yu oyuna dahil etti. Kırmızı-Siyahlılar, 43. dakikada mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. Nuhiu, tek pasla topu Causic'e bıraktı. Altıpasın gerisinde bomboş durumda bulunan causic, sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ancak kaleci Onur, gole izin vermedi.

İlk yarının kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve soyunma odasına Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle gidildi.

İkinci yarıya ilk yarıda aldığı 1-0'lık skorun avantajıyla çıkan Trabzonspor, karşılaşmanın kalan dakikalarında kontrollü bir oyun sergiledi. Ev sahibi Eskişehir, zaman zaman rakip kalede tehlikeli ataklar yaratsa da golü bulamadı ve 90 dakika Trabzonspor'un 1-0'lık galibiyetiyle son buldu.

Tribünlerde 'istifa' sesleri


Mücadelede son 15 dakikaya girilirken Eskişehirspor tribünlerinde hep bir ağızdan istifa sesleri yükseldi. Eskişehirli taraftarlar maç bitimine kadar, "Yönetim İstifa" ve "Ersun İstifa" sloganları attı.