TFF yeni yönetim kurulu listesine 2 Trabzonlu 
Yalçın Orhan ve Habil Yazıcı . 

Av.Habil Yazıcı Trabzon Köprübaşı ilçesinden İstanbul’da çalışmaktadır . Av.Habil Yazıcı Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Türkiye’nin en başarılı Kaymakamlarından Yılın Kaymakamı Seçilen ,şimdi Göç İdaresi Başkanlığı Uluslarası Koruma Genel Müdürlüğü yapmakta olan M.Selami Yazıcı’nın da kardeşidir 

Yalçın OrhanTrabzonspor'da mevcut yönetimde görev alan isimlerden biri olan Yalçın Orhan Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği (TSİAD) Başkanı olarak görev yapmaktadır. Orhan, akaryakıt ve inşaat sektörlerinde faaliyet göstermektedir.


Eski yönetimden Hamit Altıntop, Ali Düşmez ve Alkın Kalkavan, Büyükekşi'nin listesinde de yer alırken; federasyon tarihinde ilk kez kadın yöneticiler de TFF yönetimine yazıldı. Büyükekşi’nin tam listesi şu isimlerden oluştu;

Murat Aksu, Yalçın Orhan, Yusuf Günay, Nükhet Küçükel Ezberci, Av.Habil Yazıcı,İdil Karademirlidağ Suher, Erman Kalkandelen, İbrahim Burkay, Alkın Kalkavan, Ramazan Üçdan, Müslüm Özmen, Hamit Altıntop, Ali Düşmez, Talat Papatya, Volkan Can.

Hamit Altıntop, Ali Düşmez ve Alkın Kalkavan önceki yönetimde de yer alıyordu.

- Mehmet Büyükekşi kimdir?

1961 Gaziantep doğumlu Mehmet Büyükekşi, 1984 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. İngiltere'de İşletme ve İngilizce eğitimi alan Büyükekşi evli ve üç çocuk babası.

61 yaşındaki Büyükekşi, 2019'un Eylül ayında Gaziantep FK başkanlığı görevine gelirken 2021'in Mayıs ayında görevini bıraktı.

Mehmet Büyükekşi, Ziylan Gayrimenkul ve WaterGarden Yönetim Kurulu Başkanı konumunda.

- Ne söyledi?

Genel kurulda konuşma yapan Mehmet Büyükekşi, Türk futbolunun güven ortamına ihtiyaç duyduğunu anlatarak, şunları söyledi:

"Rahmetli Hasan Doğan'ın yol arkadaşıydım, bu konuda hepimize önemli bir miras bıraktı. Size söz veriyorum, bu mirası en iyi şekilde temsil edeceğim. Ben bu yola güven, istikrar ve adalet prensibiyle çıkıyorum. Ortak arzumuz için hepinizi samimi desteğini talep ediyorum. Başarıya giden yolda böylece daha kısa sürede hedefe ulaşırız. Futbolu, dostluk kardeşlik ve sevginin ortak paydası olarak görüyoruz. "