Ofspor Başkanı Olcay Saral'dan Tüm Türkiye'ye Örnek Olacak Yöneticilik
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

5 Ağustos 2012 Yılında 2 Milyon 700 Bin Euro Borçla teslim aldığı Ofspor Kulübünün tüm borçlarını ödeyerek tarihe geçti. Başkan Saral'ın 2012 Yılında teslim aldığı Ofspor Kulübünü o tarihte kimse almıyor yönetimine dahi girmiyordu sebebi ise borcunun çokluğu kulübün gelirinin olmaması idi. Olcay Saral takımın başında Tüm deplasmanlara gitti Kulübün eski kötü bir aracı vardı onunla birlikte şimdi ise Ofspor Kulübünün Mersedes Marka Büyük birde kısa otobüsü var hemde sıfır . Başkan Saral Ofspor'a sürekli sponsorlar bularak kulübe birde Muhteşem Ofspor Club Mağazası kazandırarak Ofspor'un gelirlerini çeşitlendirdi. Saral Ofspor Club'lere çok kaliteli Ts Club'lerde dahi bulunmayan kalitede ve çeşitte ürünler koyarak Ofspor hayranlarının katkı sağlamasını sağlamış oldu.

TRABZONSPOR TARAFTARINDAN SARAL'A ÇAĞRI

Trabzonspor Taraftarı Ofspor Kulüp Başkanı Olcay Saral'a Başkan gel Trabzonspor'a da Başkanlık et kulübü 1 Milyon 300 Bin Borçtan acak sen kurtarırsın Trabzonspor'a da bir el at .

Ofspor Kulüp Başkanı Olcay Saral iki kelimede bakın olayı nasıl özetlemiş .

OFSPOR KULÜP BAŞKANI OLCAY SARAL 

5 Ağustos 2012 de 2.7 milyon EU borçla devraldığım Ofspor'u 30 Haziran 2018 de aynı borçla teslim edememenin mahcubiyeti.....
(Borç 0 . Yazıyla Sıfır)