Köprübaşı'nda Adnan Kahveci'nin Adına Yakışır Koşu Gerçekleşti 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Geçen yıl büyük bir katılımla ilki düzenlenen Adnan Kahveci Köprübaşı Halk Koşusu’nun ikincisi bu gün Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Akın Birdal Gözetiminde yapıldı. Bu kez yol koşusu olarak gerçekleştirilen yarış, Ulaşım Sigorta 2. Adnan Kahveci Köprübaşı Yol Koşusu, Beşköy Adnan Kahveci Okulu önünden başladı, Köprübaşı merkezde son buldu. Ülke genelinden sporcuların da katıldığı yarışmada dereceye girenler para ve forma ile ödüllendirildi.
Koşu güzergahında incelemelerde bulunan Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Yusuf Çebi, Atletizm İl Temsilcisi Adem Batar ve Hasan Ata ile İstanbul Trabzon Federasyonu Gençlik ve Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Göksal Purtuloğlu, 5 kilometrelik koşuda sporcuların yanı sıra halkın da yarıştığını açıkladı. Bay- bayan yarışmacıların aynı anda başladığı koşunun bitiminde ayrı değerlendirme yapıldı.
Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yanı sıra Köprübaşı Belediyesi, Atletizm İl Temsilciliği, İstanbul Trabzon Federasyonu, İstanbul Köprübaşı Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Avrupa Trabzon Köprübaşılılar Derneği ve Göktürk Trabzonlular Derneği tarafından organize edilen  yarışma sonunda ilk 5 dereceye giren koşuculara para ödülü, Sembolik olarak ilk 61’e girenlere ise Trabzonspor forması ve çeşitli hediyeler dağıtıldı. Yarışmada 200 Adet Trabzonspor Forması Sporculara ve spor adamlarına dağıtıldı. 

Köprübaşı'nda yapılan yarış sonrası Sırası ile Ulaşım Sigorta Köprübaşı 2.Adnan Kahveci Yol Koşusu Organizatörlerinden  Göksal Purtuloğlu,Evren Sancak,İsmail Purtuloğlu, Ahmet Anaç,Köprübaşı Beşköylüler Derneği Başkanı Mahmut Suiçmez, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Yusuf Çebi,Trabzonspor Kulüp Başkan yardımcısı Av.Kemal Ertürk,Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke,Köprübaşı Kaymakamı Serhat Sina Kaarslan birer konuşma yaparak Ulaşım Sigorta Köprübaşı 2.Adnan Kahveci Yol Koşusunda emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Güzel bir havada ,muhteşem bir organizasyonla başlayıp biten yarış sonrası Misafirlere Lokma tatlı ikram edildi. 

PURTULOĞLU'NDAN KÖPRÜBAŞI'NA MÜJDE 
koşunun organizatörü Göksal Purtuloğlu ; yaptığı açıklamada seneye Trabzon ili Köprübaşı ilçesinde Uluslararası dağ koşusu yapılacak . Purtuloğlu,Köprübaşı 2.Adnan Kahveci Yol Koşusunda yarışan sporculara ,Emeği Geçenlere ve Sponsorlara teşekkür etmeyi de unutmadı.