İMPERİAL HASTANESİ İDMANOCAĞI AVRUPALI OLDU 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trazonhaber24.com 
-AVRUPA CHALLANGE KADINLAR VOLEYBOL KUPASI 2.TUR RÖVANS MAÇINDA YUNAN EKİBİ AON PANNAXİAKOS’U 3-0 MAĞLUP EDEREK BİR ÜS TURA ÇIKAN İMPERİAL HASTANESİ İDMANOCAĞI’NIN GENEL SEKRETERİ ŞANLI ÖZKAN’’ İYİ BİR OYUNDAN SONRA RAKİMİZİ 3-0 MAĞLUP EDEREK BİR Ü ST TURA ÇIKTIK. HEDEFİMİZ AVRUPA KUPASI’NI KAZANMAKTIR’’
Avrupa Challange Kadınlar Voleybol Kupası 2.Tur Rövanş maçında Yunan takımı AON PANNAXİAKOS’U 3-0 mağlup ederek bir üst tura çıkan İmperial Hastanesi İdmanocağı’nın genel sekreteri Şanlı Özkan, hedeflerinin Avrupa kupasını kazanmak olduğunu söyledi.
Şanlı, Yunan ekibi karşısında yaptıkları maçta takımlarının fazla zorlanmadığını ve rahat bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Yunan ekibinin yöneticileri tarafından çok iyi karşılanıp çok iyi ağırladıklarını belirten Özkan, ‘’ Her iki takım arasında adeta dostluk maçı oynandı. Hem ülkemizi hem de Trabzon’u en iyi biçimde temsil ettik. Bir amatör kulübünün Türkiye’yi bu biçimde temsil etmesi gurur ve onur vericidir’’ dedi.
Genel Sekreter Özkan, hem ligde hem de Avrupa’da yollarına devam ettiklerini anımsayarak’ Avrupa’da Romen ekibi Targoviste ile eşleştik. Bu maçın tarihi henüz belli olmadı. Takımız 30 Kasım Pazar günü ligde İstanbul’da Sarıyer Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçtan da iyi skorla ayrılacağımızı umuyorum’’ dedi.