HUZURLARINIZDA FİLENİN PAÇİLERİ

Haber : Kamil Anahar  www.trabzonhaber24.com

 Geçen sezonda CEV Challenge kupasında ikinci olan İdmanocağı Bayan Voleybol Takımı- 2016-2017 sezonunu Trabzon’da açtı.
-Başantrenör Reşat Arığ, şampiyonluktan çok kalıcı bir ekip olmak için çalışacaklarını belirterek, ‘ Başarılı olmamız için sadece saha içi değil saha dışından da destek bekliyoruz’’ dedi
ÇALIŞMALAR TRABZON’DA OLACAK
Geçen sezon CEV Kupası’nda ülkemize ikincilik kazandıran Sultanlar Ligi ekiplerinden İdmanocağı Bayan Voleybol Takımı, 2016-2017 sezonunu açtı. Milli takımda bulunan Belaruslu Kristina Mikhailenko hariç tam kadroyla 19 Mayıs Spor Salonu’nda ilk çalışmayı yapan İdman ocağı baş antrenörü Reşat Arığ, çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
Arığ, ‘’ Şimdilik çalışmalarımız Trabzon’da sürdüreceğiz. Yönetim kurulumuz yeni sponsorluk anlaşması kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Kamp ve hazırlık maçları daha sonra netleşebilir. Deneyimli ve gençlerden kurulu bir takım oluşturduk. Amacımız kalıcı bir takım ortaya çıkarmaktır. Ligde elbette en iyi sonucu almak için gayret edeceğiz’’ dedi.
HEDEF KALICI OLMAK
İdmanocağı’nın Trabzon’da sporun mimarları arasında olduğuna değinen Arığ,’ Takımımız lige çıktığı ilk sezonda Avrupa kupalarına katılmış ve CEV kupasında ikinci olmuştur. Bu büyük bir başarıdır. Bizde başarılı olmak için sadece saha içinde değil saha dışında da bir bütün olarak mücadele yapmak istiyoruz. Çevreden de genç ve ilerisi için umut veren oyuncuları da kadromuza katmak istiyoruz’’ şeklinde konuştu.
ANNA MATİENKO’’ VOLEYBOLA DA İLGİ BEKLİYORUZ’’
Geçen sezon Dinamo Kazan’da forma giyen tecrübeli pasör Anna Matienko ise, eski takımında sürekli şampiyonluğa oynadıklarının altını çizerek, ‘ Trabzon’da başarılı olmak istiyoruz. Bu başarıya bireysel olarak çok katkı yapmayı hedefliyorum. Ligde en üst seviyelere gitmek istiyoruz’’ dedi. Trabzon’un bir futbol şehri olduğunu belirten Matienko, ‘ Başarılı olmak için sadece sahada mücadele yermez. Biz oyuncular, kenar yönetimi, başkanımız, yöneticilerimiz ve de taraftarlarımızdan destek almalıyız. Trabzon’un futbol şehri yanı sıra voleybola da değer vermesini istiyoruz ve bekliyoruz’’ dedi.
İDMANOCAĞI KADROSU ŞÖYLE:
Birgül Gürel-Smaçör
Maren Brinker-smaçör
Baha Nur şahin-libero
Cansu Nur İsmailoğulları-smaçör
Fatma Beyaz-Orta oyuncu
Anna Matienko-pasör
Ayça Naz İhtiyaroğlu-smaçör
Ece Hocaoğlu-Smaçör
Kübra Kegan-Pasör
Hande Korkut-Orta Oyuncu
Kristina Kicka-pasör çaprazı
Neşve Büyükbayram-Orta oyuncu
Cemre Erol-pasör çaprazı