Hekimoğlu'na İlk Tebrik ASKF Başkanı Cahit Erdem'den 


Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzonlu sanayici Celil Hekimoğlu'nun kurduğu Trabzon Hekimoğlu FK Müthiş mücadele sonrası şampiyonluğunu ilan etti. 3. ligde mücadele eden Trabzon takımları bugün kıyasıya bir mücadele ortaya koydu. Trabzon’u yakından ilgilendiren müsabakalar özellikle 1. ve 3. grupta ortaya koyuldu.  Sezon başından beri şampiyonluğun en güçlü adayı Hekimoğlu Futbol Kulübü, lig bitimine 1 hafta kala Teknik Direktör Bülent Demirkanlı yönetiminde şampiyonluğunu ilan etti.  Bugün Nevşehirspor Gençlik ile deplasmanda mücadele eden Hekimoğlu Futbol Kulübü, maçta 1 oyuncusunun kırmızı kartla oyundan atılmasına rağmen Cafercan Aksu’nun 90+2’de attığı golle en yakın rakibi Nazilli Belediyespor ile arasında ki puan farkını 4’e çıkardı. Nazilli Belediyespor ile bugün kendi evinde Erzincan Belediye ile 2 - 2 berabere kaldı.  Hekimoğlu Futbol Kulübü önümüzdeki sene 2. ligde mücadele edecek.

Trabzon Hekimoğlu FK Spor Kulübünün başarısı öğrenen Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Burhan Cahit Erdem İlk tebriğide yaptı. Erdem bakın Hekimoğlu FK2yı nasıl tebrik etti. 


ASKF Başkanı Cahit Erdem ; Tebrikler Celil HEKİMOĞLU....
Seni yıllar önce ASKF olarak yılın spor adamı ödülüne layık görmüştük..Trabzonspor Trabzon’dan yönetilmeli diyorduk Trabzonspor seçimlerde sonuna kadar destek olduk ama çok küçük oy ile başkanlığı kaybettin..Futbol aşkıyla yatırımlara doymadın..Spor taban birliklerine her platformda maddi ve manevi desteklerini hiç esirgemedin..
3. Ligde aldığın takımı 2. Lige çıkarttın.Ben inanıyorumki bu ligde de şampiyon olacaksın..
Hiç kimsenin cesaret edemediği kamp tesisi ve futbol sahalarını kulübüne ve Trabzon spor camiasına kazandırıyorsun..Hemde bu yatırımları kimsenin maddi desteği olmamasına rağmen yapıyorsun...
Celil kardeşim Allah yolunu ve bahtını açık eylesin...