FENERBAHÇE RİZESPOR KARŞILAŞMASINA GÜRCİSTAN ÜZERİNDEN GELMEK İSTEDİ 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 
 Fenerbahçe Spor Kulübü Yöneticileri bunu da yaptılar ,Türkiye Süper Liginin 2’nci Haftasında Rize deplasmanına gelen Fenerbahçe SK, yönetimi daha ligin başında gerginlik yaratmaya başladı. Rize’ye gelmeden 7 gün önce Trabzon ve Rize emniyet müdürlüklerine kafile hakkında bilgi gönderen Sarı Lacivertli kulübün yöneticileri üst düzey güvenlik önlemi istedikleri bildirdi. Yöneticilerden bazıları ise; Emniyet Genel Müdürlüğü ile irtibata girdikleri bilgisine ulaşıldı.
Aziz Yıldırım, Rize’ye Gürcistan üzerinden gitmek teklifinde de bulunduğu öğrenildi. Türkiye ve Gürcistan arasında vize uygulaması bulunmadığından iddiaya göre; Yıldırım ve kulübün bazı yöneticileri Batum üzerinden Rize’ye gitmeyi planladıkları ortaya çıktı. Yetkililerin sonradan Batum üzerinden gitmekten vazgeçtikleri Rize ve Trabzon İl Emniyet müdürlüklerine yolculuğun gerçekleşeceği anda kendilerine üst düzey koruma sağlanması ricasında bulunuldu.

SÜRMENE O GÜNLERİ UNUTMADI 

Fenerbahçe Geçtiğimiz Dönem yine Rizespor ile kendi sahasında karşılaşmış Rizespor'ıu 5-2 Yenmiş Rize'den İstanbul'a dönerken Trabzon İl Sınırları içinde uydurma bir senaryo ile Sürmene Girişinde Araçları Av Tüfeği ile Kurşunlanmış sonrasında Araç Şoförü yaralanmış daha sonra olay yerinde Numaraları silinmiş Av Tüfeği bulunmuş olayla ilgili çok garip olaylar olmuş Sürmeneli gençler tek tek fişlenmiş göz altına alınmış psikolojik baskılar uygulanmış deyim yerinde ise Sürmene üzerind eyıpratma kampanyaları yapılmış ama amcına ulaşamamış bir Kulübün Gürcistan üzerinden gelelim teklifi kötü bir teklif olmamalı tamda kendilerini tarif ediyorlar yeniden lig başlamadna insanları gerip 1-0 öne geçmek için ellerinden geleni yapıyorlar ,Hani Sürmene'deki olayın failleri nerede kurban bulamadılarmı yoksa ..... o günleri unutmadık evlerimizden çıkarken Nüfus Cüzdanı gösterme zorunda kaldığımız hangi evden çıktığımız ve nereye gidiyor olduğumuzu söylemeden hatta yol kenarında beklerken neden burada bekliyorsunuz diye baskı yediğimiz günleri hiç unutmadık ey Fenerbahçe gel gel ama adam gibi gel sansasyon yapmak insanları huzursuz etmek için değil azizizm ...