Dünya Kıckboxing Şampiyonu Nagihan Kalyoncu Muaythai Avrupa Şampiyonu Oldu 
 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Antalya'da düzenlenen Muaythai Avrupa EMF-Uluslararası Antalya Açık Muaythai Kupası müsabakaları 29 Kasım - 03 Aralık tarihlerinde gerçekleştirildi. 16 ülkeden 500 sporcunun katıldığı Avrupa'nın en önemli faaliyeti olan EMF Uluslararası Antalya Kupasına Dünya Muaythai Federasyonun Asbaşkanı ve Uluslararası Amatör Muaythai Federasyonu Genel Sekreteri Stephan Fox'da katıldı. 
Karşılaşmada Dünya Wako Worl Kıckboxing Şampiyonu Nagihan Kalyoncu'da bu sefer Başka bir Spor Dalında Avrupa EMF-Uluslararası Antalya Açık Muaythai Kupası'na katılarak 60 Kiloda bütün rakiplerini yenerek Avrupa Şampiyonu olmayı başardı.  Trabzon Sürmeneli Milli Sporcu Dünya Kick Boks Şampiyonu Nagihan Kalyoncu kısa bir aradan sonra Trabzon'a şampiyonluk kupasını tekrar kazandırarak yeni bir başarının altına imzasını attı . 

SÜRMENE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ ÜSTÜN'DEN ŞAMPİYONA TEBRİK 
Dünya Kick Boks Şampiyonu Nagihan Kalyoncu'nun 3 Hafta gibi kısa bir aradan sonra İkinci bir Spor dalı olan Muaythai dalında 29 Kasım - 03 Aralık Tarihlerinde Antalya'da düzenlenen Muaythai Avrupa EMF-Uluslararası Antalya Açık Muaythai Kupası müsabakalarında Türkiye'yi Başarı ile temsil ederek Avrupa Şampiyonu olmayı başaran Sürmeneli Kızımızı yürekten kutluyorum . 

ÜSTÜN'DEN ŞAMPİYONA TELEFON 
Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Antalya'da düzenlenen Muaythai Avrupa EMF-Uluslararası Muaytahai Şampiyonluğunu başarı ile kazanarak Şampiyon olan Nagihan Kalyoncu'yu telefonla arayarak tebrik etti.