Büyükşehir Belediyesporda görev dağılımı yapıldı
Haber : Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Büyükşehir Belediyesporun yeni yönetimi ilk toplantısını yaptı. İkram Sofrası’nda gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediyespor Başkanı Nihat Demir, Başkanvekili ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Burada değerlendirmelerde açıklamalarda Başkan Demir, yeni yönetim kurulunun hayırlı olması temennisinde bulundu. Demir, birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon’un sporuna en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacaklarını belirterek amaçlarının 450 olan lisanslı sporcu sayısını daha yukarılara çıkarmak olduğunu söyledi.

İkinci Başkan Akkaya ise yaptığı konuşmada Trabzon’un bir spor kenti olduğunu belirtti ve şehrin var olan bu misyonuna daha fazla katkı sağlamak için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. Belediyespor olarak salon sporlarında başarılı sporcular yetiştirdiklerinin altını çizen Akkaya desteklerinden dolayı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Belediyespor olarak bir aile ortamı içerisinde çalışmalarını bundan sonra da sürdüreceklerini belirten Akkaya, gayretlerinden dolayı antrenörlere, sporculara ve Belediyespor çalışanlarına teşekkür etti.

Yapılan toplantıda Necati Armutçu yüzme, Ahmet Tahmazoğlu güreş, Tayfun Yurtsever tekvando, H.Hüsnü Bayramoğlu boks, kick- boks, Yaşar Ulusoy atletizm, İsmail Koç tenis, Hüseyin Öztürk karate ve Gökhan Karslı judo branşı sorumluluklarına getirildiler.