Başkan Çebi'den Voleybol Takımına Tam Destek
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com 

Araklı Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Voleybol takımı öğrencileri Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi ziyaret ettiler. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy, Şube Müdürü Veysi Atıcı, Okul Müdürü Osman Gülbeyaz, Müdür Yardımcısı Halit Yakupoğlu, Belediye Meclis Üyelerinden Hüseyin Kalaycı, Mustafa Akgün, Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Yüksel Yalçındağ ve Fuat Aşkar eşlik etti. Araklı Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi B Genç Voleybol Takımı geçtiğimiz yıllarda Rize’de düzenlenen çeyrek final grubunda da birinci olarak Türkiye Yarı Final Grubuna katılmaya hak kazanmıştı. Başarılarından ödün vermeyen Voleybol takımı Trabzon’da düzenlenen turnuvada da birinci olarak Trabzon’u temsilen Iğdır da gerçekleşecek olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi de, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik edip, belediye olarak bu tür sosyal ve sportif faaliyetlere her zaman destek olmaya çalıştıklarını belirtti.

Okul Müdürü Osman GÜLBEYAZ, okulun eğitim öğretim başarısının yanında sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da büyük başarıları hedeflediğini, bu başarılara ulaşmak için her türlü çabayı göstereceklerini belirtti.

Beden Eğitimi Öğretmeni Yüksel YALÇINDAĞ, voleybolda alınan bu başarının sürpriz olmadığını, planlı ve programlı bir çalışmanın ürünü olduğunu, ileride daha büyük hedefleri gerçekleştirecek bir yapılanmanın oluşturulduğunu belirterek, sporun insanlar arasında kurduğu dostluk köprüsünden öğrencilerini de geçirmeye çalıştıklarını söyledi. Bütün bu süreç boyunca bizi destekleyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Rıza Keskinsoy’a, okul müdürümüz Osman Gülbeyaz’a ve Halk Eğitim Müdürümüz Süleyman Şentürk’e teşekkür ettiğini belirtti.